Policisti iščejo urednika in publicista Dušana Voglarja. Ubil naj bi ženo?

policija-trak

V stanovanju na območju Šentvida v Ljubljani so v soboto okrog 23. ure našli mrtvo 86-letno žensko. Policisti so ugotovili, da je smrt najverjetneje posledica kaznivega dejanja. Mož je odšel neznano kam.

V povezavi s tem iščejo 86-letnega Dušana Voglarja, partnerja pokojne. Glede na prve informacije iskana oseba ne predstavlja nevarnosti za druge. Dušan je visok okoli 170 do 180 cm, suhe postave, sivih las, z belo daljšo sivo brado, nosi korekcijska očala. Ker z do sedaj izvedenimi ukrepi ni bil najden, policisti naprošajo javnost za informacije.

86-letna Nada Voglar naj bi bila bolna, Dušan je skrbel zanjo. Sosedje ju opisujejo kot mirna in nekonfliktna, pišejo Slovenske novice.

Vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešani in iskani osebi, policisti naprošajo, da podatke sporočijo na najbližjo policijsko postajo ali Policijsko postajo Ljubljana Šiška na (01) 5833700 ali pokličejo na interventno številko 113, ali anonimni telefon 080 1200.

Povezane objave

Nova odkritja! Sporni posli Golobovega GEN-i-ja tudi v Makedoniji?

Slavko Bobovnik, voditelj, ki je Odmeve in Milijonarja skoraj spravil na “kant”?

Janša se odzval na poročanje medijev, da so bili na shodu upokojencev vidni člani SDS

1 komentar

Nata 10. 10. 2022 - 5:45
Pravzaprav se res neverjetne stvari lahko zgodijo, ko je človek takole v letih, tudi sam bolan, pa mora skrbeti za sojega bližnjega. Vidim po sebi. V teh dveh letih se je toliko spremenilo v mojem življenju, da sem sita skrbi za druge. Sem sama kriva. Nikogar ne krivim. A bi šla najraje v dom za ostarele. .. . . . sicer ni nevarnosti, da bi komu življenje vzela. Pa vseeno.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več