Policisti iščejo urednika in publicista Dušana Voglarja. Ubil naj bi ženo?

policija-trak

V stanovanju na območju Šentvida v Ljubljani so v soboto okrog 23. ure našli mrtvo 86-letno žensko. Policisti so ugotovili, da je smrt najverjetneje posledica kaznivega dejanja. Mož je odšel neznano kam.

V povezavi s tem iščejo 86-letnega Dušana Voglarja, partnerja pokojne. Glede na prve informacije iskana oseba ne predstavlja nevarnosti za druge. Dušan je visok okoli 170 do 180 cm, suhe postave, sivih las, z belo daljšo sivo brado, nosi korekcijska očala. Ker z do sedaj izvedenimi ukrepi ni bil najden, policisti naprošajo javnost za informacije.

[color-box color=”yellow”] 86-letna Nada Voglar naj bi bila bolna, Dušan je skrbel zanjo. Sosedje ju opisujejo kot mirna in nekonfliktna, pišejo Slovenske novice.[/color-box]

Vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešani in iskani osebi, policisti naprošajo, da podatke sporočijo na najbližjo policijsko postajo ali Policijsko postajo Ljubljana Šiška na (01) 5833700 ali pokličejo na interventno številko 113, ali anonimni telefon 080 1200.

Povezane objave

Tako so levičarski podporniki teroristov Hamasa napadli Ruparjevo novinarsko konferenco

Objavljamo lokacije v Mariboru, kjer bodo policisti v petek merili hitrost!

Janez Janša: “V Državnem zboru se dogaja teptanje demokratičnih načel!”

1 komentar

Nata 10. 10. 2022 - 5:45
Pravzaprav se res neverjetne stvari lahko zgodijo, ko je človek takole v letih, tudi sam bolan, pa mora skrbeti za sojega bližnjega. Vidim po sebi. V teh dveh letih se je toliko spremenilo v mojem življenju, da sem sita skrbi za druge. Sem sama kriva. Nikogar ne krivim. A bi šla najraje v dom za ostarele. .. . . . sicer ni nevarnosti, da bi komu življenje vzela. Pa vseeno.
Dodaj komentar