Pozor! Nasilneži sredi Maribora izvajajo teror nad starejšimi?

Golobi v Mariboru, slika: inyourpocket.com

V zadnjih tednih so Mariborčani priča skupini moških oseb, ki sredi Maribora na Trgu svobode nadleguje ljudi, se na njih dere in nasploh prostaško obnaša.

Danes so mariborski policisti z omenjeno skupino le opravili informativni pogovor, saj so se danes sredi belega dne spet prostaško drli na predvsem starejše občane, pred dvema dnevoma pa so se s pestmi lotili starejšega moškega na kolesu. Slednji je ob napadu padel s kolesa in si pri padcu močno poškodoval glavo. Šlo naj bi za slovenske državljane, vsaj eden izmed njih pa se pogovarja tudi v nemškem jeziku. Občasno je z njimi tudi ženska s psom, po imenu Snoopy. 

Verjetno si Mariborčani in Mariborčanke želijo, da bi bila policija pri svojem delu bolj proaktivna, ko gre za kršenja javnega reda in miru ter v zadnjem času celo za fizične napade na občane. Piše portal Politikis.

Povezane objave

Nove podrobnosti umora sredi Maribora. Odvzeta prostost 20-letnemu državljanu Kosova.

Izredna novica. Zločin sredi Maribora. Moški naj bi umoril partnerico?

Arsenovič ni uspel podražiti kabinske žičnice. Kangler: “Tudi Pohorci so Mariborčani!”

1 komentar

mona lisa 24. 02. 2023 - 3:27
In kje je policija?
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več