Pozor! Prihaja sneg in temperature pod ničlo!

Zime še ni konec. V prihodnjih dneh boste spet potrebovali zimska oblačila. Prav bo prišla tudi kakšna lopata za kidanje  snega.

Ponoči nas bo dosegel sneg, tudi v nižinah. Ne bo ga ravno veliko, kakšnih pet do deset centimetrov ga utegne pasti, ponekod na Kočevskem in Notranjskem pa jih lahko doleti tudi več kot 20-centimetrska snežna odeja, so med tednom napovedovali vremenoslovci Agencije RS za okolje (Arso). 

V nedeljo čez dan se bo ponekod v zahodni Sloveniji delno zjasnilo, v osrednji, južni in jugovzhodni Sloveniji bo občasno še naletaval sneg. Najvišje dnevne temperature bodo od 0 do 5, na Primorskem do 8 stopinj Celzija. 

Med tednom bo bolj turobno, z jutranji temperaturami okoli ničle, čez dan pa se bo segrelo do pet in več stopinj, ob morju še nekaj stopinj več. Zanimiva pa je trenutna napoved za prihodnji vikend: jutranje temperature se bodo v osrednji Sloveniji spustile do –4 stopinje Celzija, medtem ko bo živo srebro čez dan poskočilo do 8 ali 9 stopinj Celzija.

Povezane objave

So si na RTV, incident med shodom upokojencev, preprosto izmislili?

To so najbolj zanimivi transparenti in najbolj zanimivi govori udeležencev shoda upokojencev

Golob zanika sestanek med Gabrovo in Štefančičem. A slike govorijo drugače!

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več