POZOR! Želite jutri na tekmo med Slovenijo in Poljsko? Kdaj se danes začne prodaja kart na Petrolu? Preverite!

Za zadnjo tekmo reprezentance, ki bo potekala v Ljubljani velja veliko zanimanje. Iskanje vstopnic je postalo prednostna naloga ljubiteljev športa v Sloveniji, priložnost, da do njih pridejo, pa bo danes.

Pričakovati je vrstoa pred Petroli

Vstopnice za polfinalno tekmo Slovenija – Poljska v dvorani Stožice bodo na voljo izključno na vseh prodajnih mestih Petrola po Sloveniji DANES od 17. ure dalje. V prodaji bo še nekaj več kot 2500 vstopnic v zelenem in rdečem ringu dvorane, hkrati je moč kupiti največ štiri vstopnice.

Podpora tudi v Parizu

Nekaj podpore bodo imeli slovenski igralci tudi na zaključnih bojih v Parizu, saj se bodo verjetno številni navijači odločili še za pot v francosko prestolnico. Po neuradnih ocenah naj bi v Francijo potovalo vsaj nekaj sto navijačev. Uradna potovalna agencija, ki sodeluje z odbojkarsko zvezo Slovenije, je Palma in ta navijačem ponuja aranžmaje z letom v Pariz. Kot so sporočili prireditelji, pa bo možen tudi aranžma z avtobusnim prevozom. Navijači, ki se bodo v Pariz podali v lastni režiji, lahko že zdaj kupijo vstopnice za tekme (70 evrov za prvo kategorijo in 40 evrov za drugo).

Srečno Slovenija!

MG

Povezane objave

Ko se v Mariboru pred tekmo srečata “viola” Kangler in “dragons” Aleš Hojs

Naši šampionki, Niki Križnar finski organizatorji niso zavrteli Zdravljice! (video)

Znana je huda kazen, nogometnemu klubu Maribor!