Predsednik vlade je voščil prvo adventno nedeljo. Levičarji v zrak!

Vlada je preko svojega Twitter profila v nedeljo vsem prebivalcem Republike Slovenije voščila ob začetku Adventa. Nekaj povsem normalnega, za normalne ljudi. 

Vlada voščila začetek Adventa

Čas duhovne in bogoslužne priprave na božič se začenjajo s praznovanjem prve adventne nedelje, s pričetkom  28. novembra, in ga sklenemo v tednu po četrti adventni nedelji na sveti večer, 24. decembra. Večina Slovencev, verujočih ali ne, si ob adventnih nedeljah prižgejo sveče. S tem pa seveda ni prav nič narobe. Saj je bil slovenski narod vedno krščanski in to je del slovenske tradicije.

“Levuharske” vlade voščil ob Božiču niso bile nikoli zmožne. Spomnimo se tudi kako je celo nekdanji sekretar ministrstva za šolstvo iz stranke SD Jernej Štromajer ljudi, ki praznujejo božič zmerjal z z umazanimi živalmi. In potem so se ob voščilu te vlade, ki je ljudem zaželela lepo 1. adventno nedeljo našli tudi taki, ki jim jim tako voščilo ni bilo všeč, saj so z miselnostjo še vedno v letu 1945. A žal takim, niti bog ne more več pomagati. Med večnimi nergači se znajdeta seveda tudi Roni Kordiš in Boris Vasev.

Eni politiki voščijo slovenskim državljanom vesel božič, na drugi strani pa nekateri raje voščijo tujim državljanom in drugače verujočim, kot recimo Tanja Fajon.

Ob tem se zgoraj navedeni osebki očitno ne pritožujejo! 

P.M.

Povezane objave

Pokvarjeno! Ko na FDV, profesorica, kar sama učence poziva k udeležbi na protest.

Država strada, Golob pa že načrtuje poletne počitnice. V takem apartmaju se bo razvajal?

Nekdanji poslanec Franci Kek, dobil globo 250 evrov!