Razkrito! Črnčec si je sam želel Tarčo, da sesuje Tonina? Erika mu je ugodila?

zajem slika RTV SLO

Mediji so že dolgo orožje leva opozicije za obračunavanje s koalicijo. Oziroma, lahko rečemo da so levi mediji peta opozicijska stranka.

Si je nastop v tarči zagotovil Damir Črnčec zato, da sesuje Mateja Tonina?

Oddaja Tarča, katero ima leva opozicija za svojo odskočno desko v blatenju vlade in njenih ministrov, ter desnih medijev, je postala resnično peta opozicijska stranka z Eriko Žnidaršič v glavni vlogi. 

Kot razkriva Požareport je pred četrtkovo Tarčo voditeljica Tarče Erika Žnidaršič po telefonu poklicala Mateja Tonina, ministra za obrambo in predsednika Nove Slovenije, če pride na Tarčo in mu je namreč kar sama priznala, da si je Damir Črnčec, svetovalec LMŠ, “zaželel nastop na Tarči”, kjer bo/bi “sesul” Tonina, ampak da si Tonin tako ali tako ne bo upal priti. Vse ostalo, Jože P. Damijan in Aleksandra Pivec ter uradna tema oddaje – pogovor o novih političnih pobudah (strankah), naj bi bila zato zgolj kulisa za to, da bi Črnčec lahko sesul Tonina. Pivčevi na primer niso hoteli povedati niti, kdo vse bo gostoval na Tarči, rekli so ji zgolj, kaj bo tema.

Zares bizarno in neprofesionalno. To je tista televizija, ki jo moramo plačati vsi odjemalci električne energije. Televizija, ki bi morala biti nepristranska, profesionalna, predvsem pa bi morala upravičiti ime NACIONALNA televizija. In potem Eriko pokliče “vohunček Murči” in si v Tarči zagotovi lastno oddajo, ker bi rad, da si svoje flustracije potešil v Tarči?

Res neverjetno!

P.M.

Povezane objave

Danes bo ob 14.30 napeto pred RTV? Rupar pozval vodstvo, da se sooči s protestniki.

Janša: “Slovenski levičarji zbrani okrog vlade posnemajo Hitlerja?”

Kangler nad policijo. “Zakaj ste lagali občinam, glede študij o azilnih domovih?”