Res neverjetno! Za levičarsko vlogerko sprejemljivo ubijanje ali mučenje “janšistov”?

Blaženka Blažka Radoja, zajem slike (twitter)

Res neverjetno, kaj se zadnje čase dogaja v glavah tistih, ki jim je očitno koronavirus namesto na pljuča udaril na možgane.

Za levičarsko vlogerko sprejemljivo ubijanje ali mučenje “janšistov”?

Neverjetno sovraštvo do drugače mislečih se lahko kaj kmalu sprevrže v nasilje, dokler bodo o ubijanju in mučenju na glas razmišljali nekateri, sicer nepomembni, “antijanšistični” osebki.

[color-box color=”yellow”] Blaženka Blažka Radoja je namreč antijanšistična influencerka, ki v svojih videih, poleg tega, da kuha, (kako sicer ne vemo) na glas razmišlja o tem, ali bi bilo treba naciste (=janšisti) pobiti ali poslati na prisilno delo. A policija zaradi njenih nestrpnih izjav in spodbujanja k sovraštvu, ženske doslej še ni obiskala.[/color-box]

Si predstavljate, da bi kateri od privržencev Janeza Janše snemal in na glas razmišljal o tem, kako bi bilo komuniste boljše mučiti kot pobiti, ali še boljše, najprej mučiti in nazadnje ubiti? Zagotovo pa se za take najdejo bolj primerne ustanove, kjer dostopa do interneta ni in svoje flustracije lahko sproščajo na druge načine.

PM

Povezane objave

Milan Zver okrcal Evropsko komisijo. Državam se ne sme kratiti pravice do suverenosti!

Za vsako rit raste palica. Franci Kek dobil globo 250 evrov!

Žan Mahnič, vladajočim ob razpravi o preiskovalni komisiji, nalil čistega vina!

5 komentarjev

Bojan Pavelsek 24. 01. 2021 - 10:56
Še en dokaz neuspešnosti staršev pri vzgoji. Ne verjamem, da ji je corona virus udaril na možgane, prepričan sem, da je takšna že od otroštva.
Marko 24. 01. 2021 - 13:02
To baburo pa virus corona 19 že ne bo okužil. Kako? Zakaj.? Ja zakaj,zakaj? Zato,ker imajo tudi virusi svoj ponos.........
Čakija Noris 24. 01. 2021 - 14:46
Dandanes je vsak primitivec, ki kaj pove proti Janši ali desnici nekakšen vplivnež. Dajmo povedat jasno in glasno. To so umsko prizadeti osebki, ki lahko preživijo samo tako, da jih nekdo vzdržuje. Če pa ta primitivna in neumna ameba misli, da lahko nekaznovano grozi se moti.
Gregor Kas 4. 02. 2021 - 11:37
kuzla
Dodaj komentar