Robert Golob od občana fasal kazensko ovadbo zaradi terorizma.

Robert Golob, (zajem slike)

Proti Robertu Golobu, kot predsedniku vlade še vedno letijo takšne in drugačne kazenske ovadbe zaradi svojega (ne)dela ki ni v korist državljank in državljanov. Tako ga je, doletela kazenska ovadba državljana Franca Trunka.

Tako nam je Franc Trunk poslal njegov dopis, kazenske ovadbe zoper Roberta Goloba. Objavljamo ga v celoti (nelektorirano):

Naj mi spoštovani g. Tomaž Štih oprosti, ker bom privzel njegovo izjavo za javnost z dne 19. 5. 2023 za izhodišče uradne prijave proti bigamistu Robertu Golobu, ki z njemu lastnim udbo-fašističnim režimom TERORIZIRA in vznemirja vsaj polovico prebivalcev RS – to je množico ca. 900.000 državljanov od 15-tega leta dalje.

Robert Golob z njemu lastnim ne/delovanjem izpolnjuje vse parametre utemeljenega suma na nivoju gotovosti, da je s pajdaši udbofašističnega režima, ki javno časti povojne partizanske komunistične klavce, storil kaznivo dejanje TERORIZMA, vse po 1. odst. 108. čl. KZ-1 (op.a. predvidena kazen zapora do 15 let…), saj je z njemu lastnim ne/delovanjem hudo vznemiril/zastrašil/prestrašil vsaj 900.000 prebivalcev RS starejših od 15 let, ob čemer je prisilil udbo-fašistično vlado sestavljeno iz kriminalnih zločincev, ki so ponosni nasledniki genocidnih partizanskih komunističnih zločincev/klavcev/morilcev v to, da je v njej lastnem kriminalno zločinskem delovanju storila/izvedla napad na človekove pravice vsaj 900.000-im prebivalcem RS starejših od 15 let.

O B R A Z L O Ž I T E V

V situaciji, ko evidentno iz dneva v dan, udbo-fašistični režim, ki ga de-facto javno osebno vodi v njemu lastnem udbo-fašističnem radikalizmu Robert Golob dnevno pada iz skrajnosti v skrajnost in je le v nekaj tednih uspel obiskati Čebine – zibko rojstva socialističnega komunističnega totalitarizma, prestrašiti vsaj 900.000 prebivalcev RS starejših od 15 let z vračanjem podob krvavega kriminalno zločinskega socialističnega komunističnega diktatorja iz spominskega parka v vladne sobane, čez noč na dan samega praznika ukiniti dan spomina na socialistične partizansko komunistične pokole/pomore, ki so za seboj za/pustili preko 100.000 izvensodno povojno poklanih/ubitih ljudi, od tega ca. 20.000 rodoljubnih domoljubnih SLOVENK/SLOVENCEV in njih otrok, vse plitko zagrebenih v preko 1000/tisoč prikritih grobišč, s čimer vse je udbo-fašistični režim, ki ga de-facto javno osebno vodi Robert Golob v njemu lastnem udbo-fašističnemu radikalizmu rehabilitiral socialistično totalitarizem komunistične diktature, enonogega diktatorja samega in zločine proti človeštvu, s čimer vse je nedvomno javno vidno vznemiril vsaj 900.000 državljanov RS starejših od 15 let, vse kljub materialnemu dejstvu, da je Ustavno sodišče Slovenije leta 2011 označilo celotno ureditev 1945-1990, obdobje ‘Titove Jugoslavije’, za totalitarno, brez časovnih ali vsebinskih omejitev svoje kvalifikacije; po tej presoji je tudi prepovedalo uporabo Titovega imena v zvezi z imenovanjem novih ulic v Sloveniji…, s čimer vse je Robert Golob v njemu lastnem udbo-fašističnem radikalizmu z njegovo udbo-fašistično noro vlado praktično izvedel – državni udar, posledično ga je nemudoma aretirati/pripreti, da ne bo mogel vplivati na priče, s čimer vse se bo preprečila ponovitvena nevarnost!

V času pripora naj Roberta Goloba v njemu lastnem udbo-fašističnemu radikalizmu pregleda izvedenec psihiatrične stroke, saj  dnevno javno izkazuje njemu lasten psihopatski ekstremizem, ki mu ni mesta v demokratično pravni državi RS.

Franc Trunk

Tožilstvo bo kazensko ovadbo, kot tako, po vsej verjetnosti zavrglo, a Robert Golob vsaj vidi, kaj njegovi državljani, ki niso povezani z nobeno politično stranko mislijo o njem.

Povezane objave

Član Ruparjevega društva, Suad Muslimović, deležen groženj s strani skrajnih levičarjev

To nastane, ko se poslanec Svobode zmoti pri glasovanju!

Vlada za migrante kupuje 400 vzmetnic. To je na noge spravilo jezne prebivalce Središča ob Dravi