RTV Slovenija naj bi za naš denar hranila tudi (privatni) mariborski Večer?

slika: fotomontaža

Na velikem seznamu podjetij, ki ne bi smela prejemati naročniških sredstev javnega zavoda RTV SLO, tudi mariborski Večer. Piše portal V fokusu

Večeru od RTV kar 332.480,72 evrov našega denarja?

Kam vse naj bi sodile lovke mariborskega večera? Kot piše portal V fokusu naj bi bil Večer “ugrabljen” iz strani prekmurske hobotnice podjetij, ki jih obvladuje podjetnik Stanko Polanič. Njegov nečak Uroš Hakl, ki je tudi “mojster” poslov z državo je neposredni lastnik Večera. Mreža teh podjetij naj bi bila zelo povezana s predsednikom Socialnih demokratov, g. Dejanom Židanom, ki je nekdaj bil zaposlen pri Polaniču. Precej znano dejstvo je, da naj bi prav Židan pri programu prašičereje v Panviti povzročil več milijonsko izgubo. Je to razlog njegovega servilnega odnosa do podjetij v lasti podjetnika Polaniča, se sprašujejo tudi portalu V fokusu?

Kot je razvidno iz Erarja je Večeru, RTV Slovenija do sedaj nakazala kar 332.480,72 €. samo v letošnjem februarju naj bi Večerovci prejeli od RTV največje nakazilo, kar 13.695,00 evrov. V letošnjem letu, tudi ni primanjkovalo nakazil javne televizije mariborskemu Večeru. (vir: ERAR)

Potem ni čudnega, da Večer še živi, kjub temu, da naj bi ga množično zapuščali bralci!

MG



Povezane objave

Levičarska neumnost študentov na FDV. Ministrstvo in šola molčita?

Po Mariboru požigali avtomobile. Škode za 600.000 evrov

Blamaža na TV Slovenija. Kaj takega se ni še nikoli zgodilo!