S.O.S. z novo pesmijo “Ljubezen sva našla”

Če držimo skupaj, bo bolje. Zato so se odločili za skladbo, ki je primerna za vse poslušalce, sploh za tiste, ki so ljubljeni in tiste, ki jih to obdobje še čaka.

Pesem nam ogromno pomeni, ker smo v veliki meri začeli igrati poroke,” je povedala pevka Kaja. “Na tej poti ustvarjanja, vse od leta 2017 pa do izida te skladbe, smo iskali sami sebe, izdali ogromno dobrih skladb, med njimi tudi Sexy bikini, ki je hitrejša, zabavna. Sedaj pa je čas, da ustvarjamo tudi za tiste, ki se poročijo – balada Ljubezen sva našla, vam bo pobožala dušo, kot je nam.”

S.O.S. / Foto: PR bajta

Pesem je sicer posvečena njihovemu harmonikašu-pianistu Mitji Marku in njegovi ženi. S.O.S. so izbrali krasno poročno darilo za njiju,  saj so jo delno napisali sami – avtorica melodije Kaja Humski, pravi: »Iskali smo idealno darilo … razmišljali smo, a nič se nam ni zdelo dovolj primerno, saj smo res dobri prijatelji in smo ga želeli presenetiti. Potem pa smo prišli na idejo za to skladbo – napisala sem melodijo in poklicali smo še Vero Šolinc, ki je dodala popolno besedilo za našega Mitjo.« Da je pesem tako krasna, se lahko zahvalijo aranžerju, Dejanu Dimcu iz skupine Kingstoni, ki pravi: »V to skladbo verjamem že od začetka. Je toliko čustvena, da pritegne, ni pa preveč, kar bo ljudem všeč.«

Kaj pa pravi na to Mitja, kateremu je bila pesem podarjena?

»Bila sva zelo presenečena, kar nisva mogla verjeti, kaj so fantje in dekle ušpičili. Neverjetno lepo darilo, ki nama bo za vedno ostalo v spominu.«

Utrinki iz snemanja videospota / Foto: PR bajta

Pri snemanju videospota so želeli vključiti ljubezensko zgodbo in zato so poklicali njihovega glasbenega prijatelja, Nejca Juharta, ki se je tudi letos poročil z njegovo izvoljenko Nušo. Takoj sta bila za in vključili so ju v videospot nove skladbe. »Snemalec njune poroke je bil Andrej Pratnemer, njegov pomočnik, Denis Vengust pa je nato posnel še nas, v krasnem ambientu Dvorca Ravne na Koroškem, ki so nam prijazno odstopili prostor,« pravi bobnar in Korošec Andrej Gorenjak.

Utrinek iz snemanja videospota / Foto: PR bajta

»Vabimo vas, da si ogledate naš novi spot in srčno upamo, da bo pesem Ljubezen sva našla v vas prebudila spomine – ljubezen in spoštovanje do partnerja … in upanje v lepe zgodbe. Ostanite zdravi in pozitivni.« , nam še sporočajo S.O.S. .

Vir & foto: PR bajta

Povezane objave

Zala Klopčič “Bolj, kot si čudaški, več možnosti imaš za zmago na Evroviziji!”

V petek bo domače in veselo na Zgornji Polskavi. Pride tudi Alfi Nipič

Narodno zabavni glasbeni svet je v žalosti. Nenadoma je umrl vodja ansambla Vrisk.