S prihodom novega šefa na Pošto, razmetavanje denarja in novi Volvo?

Neverjetno, tri tisoč ljudi na Pošti Slovenije ne dosega več niti minimalne plače, poslovodstvo tega državnega podjetja pa cinično zapiše, da šele takšen volvo omogoča, citiramo, nemoteno izvajanje funkcije poslovodenja, Piše Bojan Požar.

Pošta Slovenije ima po Golobovi zamenjavi direktorja Tomaža Kokota, hude, pravzaprav strašne finančne težave, zato je – med drugim – prisiljena prodajati svoje elitne nepremične (stavba Pošte v središču Celja, na primer), zaposleni trepetajo za plače, pri čemer 3000 zaposlenih ne dosega več niti minimalne plače, poleg tega se pripravljajo množične odpovedi. A komu to mar? Golobu, ki je namesto sposobnega Kokota, pripeljal očitno nesposobnega Marka Cegnarja?

No ta novi direktor je očitno mahnjen na prestiž, kot piše portal Požareport. Po komaj osmih tednih vodenja Pošte si je omislil nov službeni avto. In to takšnega, prestižnega, kakopak: terensko vozilo znamke volvo V90 B5D cross country AWD. In razlog? Skrajno bizarni!  Novi avto bo omogočil nemoteno izvajanje funkcije poslovodenja, ker se mora ubogi direktor vsak dan peljati iz Kranja kjer stanuje, v Maribor.

Volvo V90 B5D cross country AWD

Očitno se za nekatere zelo obrestuje Golobova politika. Za nekatere prestiž, za druge pa drobtine!

 

Povezane objave

Tako je Franc Kangler, na soočenju, zaprl usta Maši Kociper

Levičarska neumnost študentov na FDV. Ministrstvo in šola molčita?

Po Mariboru požigali avtomobile. Škode za 600.000 evrov

4 komentarji

Darinka 23. 02. 2023 - 3:19
POKVARJEN I GOLOB IN NJEGOVI "PAJDAŠI" SE GREDO KAPITALIZEM, NAM KI RAZMIŠLJAMO DRUGAČE, PA BI OČITALI FAŠIZEM. PRIHAJA ČAS, DA SE DRŽAVLJANI ZDRUŽIMO, TER SKUPAJ ZAČNEMO PROTESTIRATI PROTI TEJ NESPOSOBNI IN POKVARJENI VLADI.
mona lisa 24. 02. 2023 - 3:31
Ropanje Slovenije.
fon johan 26. 02. 2023 - 3:15
Slovenijo je ropo jajo in njegovi, ta samo poštooo
Bb 2. 03. 2023 - 7:17
Bi vam jaz dal nov volvo pes delavci poste zima mraz moped
Dodaj komentar