Saj ni res, pa je! Migranti v Ljubljani bi radi imeli brezplačni avtobusni prevoz.

Slovenci očitno postajamo drugorazredni državljani. Med tem, ko sprejemamo ilegalne migrante, jim nudimo prenočišče, hrano, damo žepnino, bi sedaj ti radi imeli še brezplačni avtobusni prevoz.

Azilni dom na Viču, kjer so nastanjeni ilegalni migranti, bo kmalu premajhen za vse, ki bodo tam nastanjeni. Migrantov pa je v Sloveniji vedno več, tudi po zaslugi te vlade in odstranitvijo “tehničnih ovir” ne meji. Nič čudnega, da si vsi želijo priti v Slovenijo, ki je za njih prava meka. Nastanjeni so v domu, imajo streho nad glavo, toplo posteljo, tri obroke hrane dnevno, poleg vsega pa še žepnino. No sedaj so si zamislili še, da želijo brezplačni avtobusni prevoz. 

Očitno si nekateri predstavljajo, da so ilegalni migranti v Ljubljani na počitnicah. Pa niso. Nastanjeni so v azilnem domu za tujce in čakajo, na dovoljenje za azil. Če ga ne dobijo, jih policisti vrnejo a Hrvaško. Poleg tega več, kot polovica migrantov, prihaja iz držav, kjer sploh ne poteka vojna.

Danes brezplačni prevozi z avtobusom, kaj bodo želeli naslednjič? Mogoče še brezplačna stanovanja in socialna pomoč? Levica bi jim znala zagotovo, to uresničiti?

Povezane objave

Zagotovo najdražji taksi na svetu? Od Brnika do Ljubljane kar 70 evrov

Ljubljanska sramota sredi Ljudskega vrta.

Pogovorno omizje našega portala! Gosta tudi Romana Tomc in Pavle Rupar

4 komentarji

mona lisa 21. 05. 2023 - 5:16
In zakaj bi se jim sploh podelil azil. Zato da bomo delali zanje in nas bodo ogrožali. To niso pošteni ljudje ki so prišli da bi pošteno delali niti se asimilirali. To so paraziti oziroma speča vojska ki čaka na ukaz da nas napade. Strah me je za naše otroke in vnuke. Kako jim bomo pogledali v oči če bomo tiho in to stoično prenašali? Mi redimo to drhal naši mladi in izobraženi pa gredo v tujino ker nočejo delat za te parazite in naše parazite, NVOje in vso to nesposobno lopovsko vlado ki nam jemlje in se bogati. DOVOLJ JE. RES JE DOVOLJ.
Pepe Vasjebe 21. 05. 2023 - 5:22
Tisto kar bom napisal je najbolj mila oblika s katero se še strinjam. "Spokat vso to golazen v avtobuse LPP in jih zapeljat v države od koder so prišli." Če imaš v mislih kako bolj hudo varianto kot tale zapisana, ja se z njo tudi strinjam, sam zapisat je pa ne smeva, je SVOBODA!
Nata 21. 05. 2023 - 12:34
Kaj pa delajo cele dneve?? Pešačijo naj!
Pepe Vasjebe 21. 05. 2023 - 16:03
Naj jih kar aktualni ministri Taubi vlade štuporamo po Ljubljani nosijo. Nosijo zastonj, seveda!
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več