Zaradi oddaje “Delovna akcija” spet huda kri. Gledalce razburil “znanec” črnih kronik?

zajem slike / Delovna akcija, POP TV

Oddaja Delovna akcija, kjer ekipa prenavlja stanovanja vsakokrat bolj razburja ljudi. Gre sicer za dobro namerno akcijo, ki pa daje slutiti, da niso pomoči vedno deležni tisti ki ZARES potrebujejo pomoč?

Tokrat je gledalce razburila oddaja, ki je bila posneta na Gorenjskem v naselju Dovje pri Mojstrani. Med njimi je bila tudi gospa Ljubica, ki ji je Delovna akcija prenovila lastniško stanovanje. V zadnjih dveh oddajah, ki smo ju spremljali, pa se je na vratih hiše, ki jo je obiskala ter vse do zidov prenovila Delovna akcija, prikazal obraz Ljubičinega sina Boštjana Kersnika, ki je ekipi odprl vrata. 

Kersnikova prisotnost v oddaji je, kot je razbrati v komentarjih na internetu pa tudi v nabiralniku portala Slovenske novice, vzbudila ogorčenje posameznic in posameznikov, ki poznajo Kersnikovo preteklost. V preteklosti naj bi storil več dejanj poslovne goljufije, obsojen je bil na dve leti zapora. Svojo kazen je že davno odslužil – stari dolgovi pa bi lahko bili drugačna zgodba. Pod članki različnih medijev o prenovi pri Ljubici so se namreč pojavili komentarji nekaj bralk, ki trdijo, da svojega denarja niso dobile nazaj: »Mene zanima samo, kje je moj denar,« se sprašuje Jožica pod enim izmed člankov. Ni edina, saj Sandra pravi, da ji »je dolžan še denar«. Pišejo Slovenske novice.

Prenove sta bili sicer deležni mati in sestra Boštjana Kersnika. A ker očitno v oddaji (spet) niso preverili s kom imajo opravka, so po nepotrebnem ponovno razburili gledalce.

video; POP TV / Delovna akcija


Preberite tudi:

TV oddaja “Delovna akcija” spet buri duhove. Izrečenih naj bilo veliko laži?


 

Povezane objave

Zagotovo najdražji taksi na svetu? Od Brnika do Ljubljane kar 70 evrov

Ljubljanska sramota sredi Ljudskega vrta.

Pogovorno omizje našega portala! Gosta tudi Romana Tomc in Pavle Rupar

4 komentarji

alojz 21. 05. 2023 - 5:47
Kaj pa, če točno vedo komu je treba "prenova". Svojim seveda.
Biba 21. 05. 2023 - 6:45
Ne razumem slovenske "faušije". Kje pa je napisano komu morajo prenoviti bivalne prostore? Lahko tudi največjemu bogatašu če se je prijavil. Oddaja samo prikazuje kako se lahko prenovi nek prostor. Ne vem zakaj toliko razprave o tem komu se prenavlja.
Cvetko Hajdarovič 21. 05. 2023 - 14:29
Nimaš prov fest izbirajo vem iz prve roke
Tablice Narocila Annet Ramošev 21. 05. 2023 - 14:58
Ljudje so postali zelo hudobni in prav taki postajajo njihovi otroci že v osnovnih šolah
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več