Saj ni res pa je. Na državni proslavi ob združitvi prekmurskih Slovencev, predsednice “vseh”, ne bo!

Nataša Pirc Musar, slika tweeter

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Kaj je lahko še bolj nesramnega, kot to, da predsednica države ne pride na proslavo in praznovanje prekmurskih Slovencev, ob združitvi z matičnim narodom.

Prekmurci praznujejo praznik 17. avgust, na dan, ko je vojaška oblast upravo nad Prekmurjem prepustila civilni oblasti na zborovanju v Beltincih, na katerem se je zbralo več kot 20 tisoč ljudi in podprlo priključitev Prekmurja matični domovini. Dan združitve prekmurskih Slovencev kot državni praznik, ki ni dela prost dan, praznujemo od leta 2006.

Kot so zapisali v časopisu Vestnik, pa na proslavo ne bo predsednica Nataše Pirc Musar. Očitno predsednica “vseh”, ni vedela, da del Slovencev takrat praznuje svoj praznik in ima za ta dan očitno druge opravke in bo a proslavo poslala svoje namestnike, oziroma svetovalce. No ti so Predsednici očitno bolj slabo svetovali. 

Očitno je predsednica v Dražgošah lahko v prvi vrsti za Prekmurce pa ne najde časa![/vc_column_text][vc_raw_html]JTNDYmxvY2txdW90ZSUyMGNsYXNzJTNEJTIydHdpdHRlci10d2VldCUyMiUzRSUzQ3AlMjBsYW5nJTNEJTIyc2wlMjIlMjBkaXIlM0QlMjJsdHIlMjIlM0VQcmVrbXVyY2klMjBzbyUyMHJhem8lQzQlOERhcmFuaSUyMCUzQ2ElMjBocmVmJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZ0LmNvJTJGbXFlandHbnkwZyUyMiUzRXBpYy50d2l0dGVyLmNvbSUyRm1xZWp3R255MGclM0MlMkZhJTNFJTNDJTJGcCUzRSUyNm1kYXNoJTNCJTIwU2FtbyUyMEthdiVDNCU4RGklQzQlOEQlRjAlOUYlODclQjglRjAlOUYlODclQUUlMjNkb2wlMjBzJTIwcGVybmF0aW1pJTIwa29tdW5pc3RpJTIwJTI4JTQwU0thdmNpYyUyOSUyMCUzQ2ElMjBocmVmJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZ0d2l0dGVyLmNvbSUyRlNLYXZjaWMlMkZzdGF0dXMlMkYxNjg0NjY0NjIyNjQzNTc2ODMyJTNGcmVmX3NyYyUzRHR3c3JjJTI1NUV0ZnclMjIlM0VKdWx5JTIwMjclMkMlMjAyMDIzJTNDJTJGYSUzRSUzQyUyRmJsb2NrcXVvdGUlM0UlMjAlM0NzY3JpcHQlMjBhc3luYyUyMHNyYyUzRCUyMmh0dHBzJTNBJTJGJTJGcGxhdGZvcm0udHdpdHRlci5jb20lMkZ3aWRnZXRzLmpzJTIyJTIwY2hhcnNldCUzRCUyMnV0Zi04JTIyJTNFJTNDJTJGc2NyaXB0JTNF[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

Povezane objave

Saj ni res pa je. Vlada bi sebi, kar za 40 odstotkov povišala plače?

Tako je Franc Kangler, na soočenju, zaprl usta Maši Kociper

Levičarska neumnost študentov na FDV. Ministrstvo in šola molčita?

2 komentarja

MOPSEN 1. 08. 2023 - 3:01
Super...HVALA BOGU! Enkratna novica.... verjetno odšla svojemu tajkunu pomagat prestavljat utajene desetine milijonov evrov, iz ene davčne oaze,v drugo.
GottTag QuelleAmeise 1. 08. 2023 - 5:33
Za kriminalno, mafijsko, komunistične tolpe na čelu z norim diktatorjem-kurbirjem s III razredno pocestnico, NPM in ostala bogataška diktatura vidi Slovenijo le kot plen. Njihovo edino delo je troganje torb s pokradenimi milijoni/milijardami v davčne oaze.
Dodaj komentar