Saj ni res, pa je! Svobodina ljubljenka Faila Pašić, pravi, da jo je Žan Mahnič razčlovečil?

Robert Golob in Faila Pašić

“Zavita” Faila Pašič, svobodna ljubljenka se je odločila, da bo na sodišču tožila Žana Mahniča, ter mu očita očita kaznivo dejanje razžalitve.

Sicer se Faili v Sloveniji ne godi prav slabo. Ustanovila je celo humanitarno društvo Up, na katerega se je s strani urada za migrante nakapalo od leta 2011, kar  279.596,92 evra. Očitno ni naključje, da je Faila pristala pri Svobodi, tam radi “talajo” denar nevladnikom.

Sicer pa so pri Svobodi že na začetku svoje predvolilne propagande govorili o neki verski nestrpnosti in podobnih levičarskih floskulah Tako smo na sliki Failo večkrat videli z nekdanjo udbovko in neuspešno kandidatko za predsednico države Marto Kos in v družbi sedanje predsednice Državnega zbora, Urške Klakočar Zupančič. Je pa zanimivo, da se je sama Faila, pojavljala v tej družbi tudi z  osumljencem posilstva, Mustafo Alnajjarjem. Kateremu naj bi Faila, vztrajno pošiljala srčke.

Se je pa Faila odločila, da bo tožila poslanca SDS, Žana Mahniča.  Mahnič je namreč aprila lani, tik pred parlamentarnimi volitvami, na družbenem omrežju X, Failo označil za radikalno islamistko, stranko Gibanje Svoboda, Pašićevo ljubljeno stranko, pa obtožil, da prinaša islamizacijo in šeriatizacijo Slovenije ter masovni uvoz Arabcev.

Uboga Faila sedaj trdi, da jo je  Mahničev tvit ponižal, razvrednotil in razčlovečil. No zanimivo bo videti kako, se bo ta “razčlovečena in razvrednotena” Faila, še naprej prevažala  v dragem audiju Q5, med tem, ko večina Slovencev ne ve, kako preživeti mesec?

Povezane objave

Dominika Švarc Pipan v novi aferi. Tokrat gre za najemnine, za celjske tožilce?

POZOR! Neznano kam je odšel Marijan Urošević! Ste ga videli?

Bo preiskavo poslovanja Gen-I in Golobovega Star Solarja, zahteval državni svet?

2 komentarja

karies 3. 10. 2023 - 7:30
v Slo bi za zacetek morali takoj prepovedati skrivanje zensk z naglavnimi rutami, saj gre tukaj za ocitno diskriminacijo in razvrednotenje ter manjvrednosti zensk pod lazno pretvezi verskega simbola zensk v islamu
GOD 11. 10. 2023 - 8:37
Res je
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več