Za 300 jurjev zapravljive Ajanovič Hovnik, naj bi vedel tudi Golob?

Robert Golob, slika je simbolna, fotomontaža, Demokracija

Komu koristi in kdo bi se red odkrižal ministrice za javno upravo Sanje Ajanovič Hovnik, po tem, ko cela Slovenija govori o njeni razsipnosti z davkoplačevalskim denarjem?

 

Na vladi se v v zvezi z ministrico Sanjo Ajanovič Hovnik, pojavljata kar dva imena. Prvi je Robert Golob, ki bi rad obdržal ministrico, za vsako ceno, na drugi strani pa je tu generalna sekretarka Svobode Vesna Vukovič, ki bi se Ajanovič Hovnikova, rada na vsak način znebila? Kaj se bo s prvo zapravljivko v Sloveniji zgodilo, bomo verjetno videli v naslednjih dneh?

 

Sanja Ajanović Hovnik (ministrica za javno upravo), naj bi bila menda nekdanja natakarico z ljubljanskih Fužin, ki naj nebi prodajala le pijače. V politiko je prišla preko poslanske skupine Pozitivna Slovenija in nato se je pridružila Stranki Alenke Bratušek. No tam naj je nebi imeli za kakšno sposobno političarko. Se je pa Sanja Ajanović Hovnik zalo navezala na tedanjo poslanko SAB Mirjam Bon Klanjšček iz Nove Gorice in prek nje tako prišla do Goloba, piše portal Požareport.

 

A predsednik vladeGolob je ministrico vzel v bran tudi zato, da bi javnost pozabila na njegove privat letalske polete z najetimi zasebnimi letali. Po drugi strani pa, tako Požareport,  opozarja, da naj bi za teh 300 tisoč evrov na razpisu vedel tudi Golob. Ker da “sončni kralj hoče vedeti vse” in da takšne zadeve ne gredo brez njegove odobritve.

 

V bistvu bi zaradi tega nakazila, morala odstopiti kar oba, Sanja Ajanovič Hovnik in predsednik vlade Robert Golob. A se to zagotovo ne bo zgodilo, saj ni nič lepšega, kot zapravljati davkoplačevalski denar, na ramenih ljudi?

 

 

Povezane objave

To so laži Marka Milosavljevića, ki jih je natvezil za Voice of America

Predsednik vlade Robert Golob je grozil sindikatu Fides?

Predsednica države spet dela tisto, kar ni njeno delo. Tokrat se vtika v stavko zdravnikov?

2 komentarja

mona lisa 2. 10. 2023 - 3:16
Kriminalna združba na oblasti.
Darinka 2. 10. 2023 - 3:32
Poplavljeni, ter do konca uničeni državljani ( tako psihično kot finančno ) morajo na CSD predložiti vse račune za denar, ki ga daje država za okoli 6. 000 do 8.000 eur do junija 2024. Trenutna vlada pa z našim ,tudi mojim denarjem podpira NVO. Za piko na i dodatno služi tudi mama ministrice, ki je v svoj žep pospravila okoli 21.ooo eur. Je sicer upokojena medicinska sestra. Predsednik vlade naklada o zeleni energiji na Lošinj, ki je od Ljubljane oddaljen okoli 250 km, pa se vozi z letalom za naš denar. ODSTOPITA NAJ OBA!!!!!! PA TUDI KAZENSKA OVADBA BI MORALA VSEJ TEJ SVINJARIJI SLEDITI.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več