Šarčeva izjava na družbenih omrežjih, ki je požela veliko neodobravanja!

Medtem, ko so v poslanski pisarni LMŠ nekateri poslanci morali v karanteno in medtem, ko njihov poslanec Moderendorfer noče nadeti zaščitne maske v parlamentu, Šarec ponovno zganja neumnosti.

Šarčeva objava požela veliko neodobravanja

“Janez Janša nam je grozil celo z zaporom. Kaj pa zdaj, ko ima mnogo več okužb? Sebe naj ovadi in ko bo vlagal ovadbo, naj ga preletijo letala v zahvalo za uspešen spopad z epidemijo,« je Marjan Šarec na Facebooku kritično zapisal novičko do predsednika vlade Janeza Janše.

Na ta zapis pa je prišlo veliko zanimivih odgovorov. Objavljamo nekatere:






A naj spomnimo Šarca, da je prav on zavestno ogrozil slovenski narod, ko je vladi pustil prazna skladišča zaščitne opreme, ko je skupaj z nesposobno Nino Pirnat iz SD klobasal neumnosti na novinarski konferenci glede umivanja rok in razkuževanja. In naključje je hotelo, ali pa je to le karma, da so ravno nekateri poslanci LMŠ v tem trenutku v karanteni.

No (le še) poslanec Šarec pa sporoča vsem zaskrbljenim državljanom preko twiterja, da je zdrav. V bistvu je bil Šarčev test negativen, o njegovem zdravju pa raje nebi pisali.

MG


Povezane objave

Saj ni res pa je. Vlada bi sebi, kar za 40 odstotkov povišala plače?

Tako je Franc Kangler, na soočenju, zaprl usta Maši Kociper

Levičarska neumnost študentov na FDV. Ministrstvo in šola molčita?

3 komentarji

Lanareed 14. 09. 2020 - 6:50
Ga je treba razumeti. Noč in dan se mu prikazuje Falcon v katerem ne bo nikoli več sedel.
Janez Puc 14. 09. 2020 - 15:53
No ja res Šarec je skočil v prazen bazen, ampak JJ pa nikoli ne bo splaval ven iz svojega bazena...
piko8 14. 09. 2020 - 19:51
šipac, kakoo boolii betica, ko skočičišb v prazen bazen!!! G. Janezu Janši pa ne sežeš do malega prsta na nogi!!! Rodiv si se kot zguba in ostav si zguba, tega dejstva nemoreš spremeniti!!!
Dodaj komentar