Še ena izpoved Mariborčanke. S tremi otroki bežala pred migranti?

Slika je simbolna

Ko smo včeraj objavili izpoved Mariborčana, ki je bežal pred tujci na Lentu v Mariboru, (TUKAJ) so se v naše uredništvo vsule podobne zgodbe deklet in fantov, da se bojijo ponoči sami sprehajati po mestu. So nas pa bralci opozorili na zanimivo zgodbo, ki kroži na družbenih omrežjih in jo razkriva tudi portal Nova24TV.

Zadnje čase so novice črne kronike prepletene z nasiljem tujcev po Sloveniji. Žal pridejo novice v javnost šele, ko to odkrijejo novinarji in ne policije, ki nasilje migrantov prikriva javnosti. Tako so skušali prikriti posilstvo, ki se je zgodilo v Tivoliju v Ljubljani in ga je po posredovanju novinarskega vprašanja v javnost sprovedel šele portal Spletni časopis.

Tokrat smo v naš spletni nabiralnik dobili sporočilo, ki ga je mamica zaupala v skupino Mamice Maribor, ki govori tako: “V torek zvečer sem šla na sprehod z mojimi tremi otroki, ura je bila pol 7 zvečer. Sledila sta mi dva migranta, moški in ženska, seveda sta se mi zdela zelo sumljiva, zato sem ju opazovala nazaj. Nekaj sta imela v planu, ne vem kaj … Lahko, da sta me želela oropat, lahko, da bi odpeljala otroke,” je zaskrbljeno zapisala ena od mamic v skupini Mamice – Maribor, ki se je iz strahu zatekla v prvo pekarno. “Ni hujšega, ko se bojiš za varnost svojih otrok. Pazite na sebe in svoje otroke, kajti tudi pri nas ni več varno.”

Ime osebe, ki je zapisala to sporočilo smo zakrili!

To je v dveh dnevih že drugi zapis osebe, ki se sprašuje, ali je Maribor ponoči res varen? Če ste tudi vi ogroženi, se vam je zgodila krivica, ste morali bežati pred migranti. Spregovorite in vašo zgodbo bomo tudi mi objavili.

Povezane objave

Veselo in prijateljsko vzdušje na srečanju Podravske regije SDS v Račah

Razgrajal po trgovini in se podelal. Policisti so ga odpeljali

Najprej je kolesaril proti Janševi vladi, ga zmerjal s pošastjo, sedaj pod Golobov vlado pa joka?