Se jim je na POP TV zmešalo? V razmaku pol ure prevajali kar dve različni vremenski napovedi

zajem slike, POP TV

[vc_row][vc_column][vc_column_text]V torek je na POP TV, ki se ima za največjo komercialno televizijo v Sloveniji,  prišlo do težav med predvajanjem, te so opazili tudi nekateri gledalci. In to ne prvič!

V torek so bili gledalci ob gledanju osrednje informativne oddaje na POP TV zmedeni, saj so se pri predvajanju vremenske napovedi pojavile težave. Del vremenske napovedi, ki jo je v torek napovedovala vremenarka Jana Morelj je bilo za sredo, del pa za nedeljo.

“Dragi 24ur, razumem da ponavljate film Sam doma, ampak vremensko napoved bi pa vsak večer novo, če gre. Saj Moreljeva je fajn, samo raje bi prognozo za jutrišnjo sredo, ne za minulo nedeljo. Ful hvala. Edino, če je problem, ker ne gledam v Lj, pa signal na drug konec Slovenije toliko časa potuje,” je zapisal na družbenem omrežju Matej Špehar, ki je očitno redni gledalec te televizije. 

[/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Mogoče pa je le kriv kozmični dež? Po levičersko?[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]video: POP TV, slike: zajem slike[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Povezane objave

Ko Zala Klopčič razkrije identiteto skrajnega levičarja Vajgla in ga utiša

Zala Klopčič in Zala Tomašič razgalili slovensko politiko. Tu je 10 največjih političnih “failov”!

Svetovna senzacija! Komaj dve letni kandidat na talentih, osupnil vse navzoče.

2 komentarja

Dado 16. 02. 2024 - 4:02
ha ha ha... res ste smešni.. Kaj vse uporabite, da bi prepričali vaše v neverodostojnost ostalih medijev. Res neverjetno... Saj, to pa "kupijo" sami taki, ki so primerni za vas...
GottTag QuelleAmeise 16. 02. 2024 - 16:27
Podpornik kriminalno, mafijsko komunistične tolpe na čelu z norim diktatorjem-kurbirjem, s poškodovanimi možgani zaradi boksanja v komunajzarsko betico na dražgošah in čebinah. V beticah družbenopolitičnih delavcev na podkupljenih medijih prisilno plačevani rdeči greznici RTV in FOP TV odmeva le samo da ni JJ, tako, da niti napoved vremena v svoji ihti ne zmorejo več posredovati svojim gledalcem-na nivoju turških nadaljevank, kmetij in drugih,.. SMRT KUČANIZMU, GOLOBIZMU, KRIMINALU, MAFIJI, KOMUNIZMU=NACIZMU.
Dodaj komentar