Še nekaj “svinjarij” odrešenika Jožeta P. Damjana?

Jože P. Damjan: slika: Nova24 TV

V današnji kolumni, katerega piše Maja Sunčič, lahko preberemo, kako odrešenik levice Jože P. Damjan dejansko podpira mafijski sistem. Povzemamo del kolumne.

Jože P. Damjan nas ime vse za bedake?

Kdo pa bi volil Damijana, ki se vsem posmehuje in nima niti trohice simpatičnosti? Kaj šele karizme!, se v svoji kolumni sprašuje Maja Sunčič?  Kot piše, se  Damijan raje kot navadnim državljanom dobrika vplivnim lobijem, katerih izpostava je, česar sam javno niti ne skriva, saj je goreč zagovornik velikih infrastrukturnih projektov pod šifro »nacionalni interes«. Damijan naj bi reševal ustavno ureditev?! Raje pa bi nas vse rešil pred sabo in se speljal.


Damijan je lani avgusta na svojem blogu objavil članek o javnih razpisih za velike infrastrukturne projekte »Po Karavankah, Glinščici in pred drugim tirom: Sistem Ivana Zidarja ali kaos?« Po Damijanu ima Slovenija pri javnih razpisih dve opciji: »sistem Ivana Zidarja« ali »kaos«. Damijan je »sistem Ivana Zidarja« opisal kot »mafijski, vendar imamo red«, drugi sistem, ki temelji na konkurenci, spoštovanju zakonov in transparentnosti, pa kot »demokratičen, vendar kaotičen in lahko vodi do popolnega zastoja implementacije«. Skratka po Damijanu imamo dve možnosti: sistem mafije ali demokracije.

In sedaj pozor! Damijan je po predstavitvi obeh sistemom postavil vprašanje: »Kateri sistem imate raje?«, in odgovoril dobesedno takole: »Težka dilema«. Škandal vseh škandalov je že dejstvo, da za Damijana sploh obstaja dilema med mafijo in demokracijo. Še večji škandal je to, da kandidat za bodočega premiera predstavi dilemo med mafijo ali demokracijo kot težko dilemo. In ta Damijan bi reševal demokracijo in ustavo? Res nas ima vse za bedake!

najbolj zanimivo pri vsej zadevi, pa je to, da Kandidat za tehničnega mandatarja Jože P. Damjan vesoljni Sloveniji sporoča, da naša država ne bo imela več problema, ko bomo imeli znova »Zidarja« in z njim »sistem Ivana Zidarja«, ki ga je recimo sam Damijan označil za »mafijski« sistem. In tega odkritega podpornika mafijskega sistema nam levica prodaja kot KUL kandidata za prevzem oblasti?! Damijanu bi mu morali prepovedati vstop v zgradbo na Gregorčičevi ulici 20 v Ljubljani, kjer se nahaja kabinet predsednika vlade, piše v svoji kolumni Maja Sunčič.

Več si preberite TUKAJ

MG



Povezane objave

Goloba več ne marajo. Odpadniki Svobode bi mu kradli glasove na Evropskih volitvah

Izredna novica! Sodišče zavrglo tožbi občin Brežice in Središče ob Dravi glede azilnih domov.

Janez Janša zbodel Novo Slovenijo, Ljudmila Novak pa v jok?

2 komentarja

Stokrat 16. 10. 2020 - 12:47
Po dolgem času Maja Sunčič zopet zadela žebelj na glavico.
črnogled 16. 10. 2020 - 13:58
Maja,za to ti pa prilepim 10 točk.
Dodaj komentar