Je poslanec Gregor Židan staknil okužbo v nogometnih krogih?

Potem, ko je v javnosti odjeknila novica o velikem nezadovoljstvu članov slovenske mladinske nogometne reprezentance nad delom selektorja Primoža Glihe, je v javnost prišla novica o tem, da je bilo na zadnjem testu v slovenski reprezentanci do 21 let, pozitivnih pet vzorcev na prisotnost virusa SARS-CoV-2.

Se je Gregor Židan okužil v nogometnih krogih?

Glede na to, da so bili mladi reprezentanti še posebej kritični do neodgovornega obnašanja selektorja in strokovnega štaba, je nedvomno zanimiva informacija naših virov, ki pravijo, da se je poslanec prestopnik iz stranke SMC v SD Gregor Židan okužil, ko naj bi se gibal v teh krogih. Židan naj bi bil pomočnik selektorja Glihe, ki v preteklosti seveda ni “šparal” kritik na račun aktualne oblasti.

NZS ne da imena okuženih?

Iz Nogometne zveze Slovenije (NZS) zaradi varovanja osebnih podatkov sicer niso sporočili imen okuženih. Potrebno pa je priznati, da je v luči širjenja okužb z novim koronavirusom nedvomno zaskrbljujoč očitek, ki so ga v protestnem pismu navedli reprezentanti, in sicer: “V večernih urah smo prejeli rezultate in imeli 3 pozitivne osebe (dva igralca in ekonom), selektor in strokovni štab pa so kljub temu na recepciji hotela pili alkohol in poslušali glasno glasbo do jutranjih ur,” so izpostavili in ob tem kritično poudarili prepričanje, da sta se s tem ogrozila varnost in zdravje vseh.

Po informacijah portala Nova24TV je Židan pomočnik selektorja Glihe, ki naj bi bil po navedbah Škandala24 ravno tako pozitiven. Tudi tega sicer na NZS niso potrdili. Navedli so le, da se je reprezentančna akcija po testiranju zaključila, okuženi pa so dobili odločbe o karanteni, medtem ko so se ostali člani reprezentance, kljub negativnemu rezultatu testa, v skladu z navodili NZS in svojih klubov, odločili za samoizolacijo, oziroma dodatno testiranje. 

MG


Povezane objave

NEPRESLIŠANO! V tednu dni spet smrti zaradi covida. Previdno!

Dijake cepili z napačnim cepivom brez njihove vednosti

Koliko ljudi ima trajne stranske učinke po cepljenju?

1 komentar

dk 16. 10. 2020 - 10:00
Nekoč sem ga spoštoval še, ko je nosil vijolčni dres. Po tem pa je še enkrat več dokazal, da je hijena (oportunist), ali volk dlako menja narave nikoli. Skorumpirana baraba.
Dodaj komentar