Slike diktatorja Tita še vedno visijo po pisarnah RTV-ja!

slika Tita v pisarni na RTV

Saj ni res pa je. Naša RTV je očitno še vedno okužena. Tokrat na srečo ne s koronavirusom, ampak z veliko hujšo boleznijo, ki ji pravijo komunizem.

Na TV Slovenija je veliko pisarn, Skoraj vsak oddelek, vsak novinar ima svojo. A nekateri, ki živijo še v času prejšnjega režima imajo na steni še vedno slike diktatorjev. Tako imajo, predvsem levo izobraženi novinarji in uslužbenci RTV na steni svoje pisarne še vedno sliko Tita. Nikoli obsojenega diktatorja, ki je poskrbel za, ali pa so zaostali v času in prostoru.

“Ko se človek sprehaja po pisarnah na RTV več kot 30 let po osamosvojitvi, se zdi, da se je čas za nekatere zaustavil. Slike diktatorja nimajo kaj početi na stenah po RTV, zato jih odstranjujemo. Ta slika sodi le še v muzej?” Je zapisal direktor TV Slovenija Uroš Urbanija.

Po obnašanju sodeč, je na RTV očitno še kar nekaj družbenopolitičnih delavcev, kot je pred leti govoril Jože Smole.

Propadli sistem smo z ustanovitvijo lastne države zapustili. Ampak ta sistem NI ZAPUSTIL vseh. Tudi na RTV-ju ne?

 

Povezane objave

Hojsa na domu iskali policisti. Nadlegovali naj bi njegovo družino.

Na RTV bi ukinjali oddaje in varčevali, a poglejte te plače zaposlenih

Danes na protest sindikat javnega sektorja, zaposleni v zdravstvu in poklicni gasilci

5 komentarjev

AOMORI 14. 04. 2023 - 10:47
Zanimivo, nihče ni pomislil, da bi lahko obesil sliko Roberta Mugabeja, aja, njega pa ne, kajti on je pa črn. Takšno je razmišljanje tistih, ki so pred nekaj dnevi štrajkali.
Amerikanc 14. 04. 2023 - 12:54
Ja, če imaš v tej rdeči enklavi Titeja na steni, ti 5 jurčkov bruto ne uide. In to si lahko vlekel do smrti (a ne miši) in to kar v okoliških bifejih.
GottTag QuelleAmeise 14. 04. 2023 - 13:16
Kakšen idiot mora biti, da imaš na steno obešenega enonogega bandita, diktatorja, uvrščenega med 10 največjih zločincev na svetovni lestvici.
partizan 15. 04. 2023 - 1:50
Tale danasnji fasizem je pa ok aaaaaa
radames 15. 04. 2023 - 15:28
Na sliki je del scenskega skladišča ali pa skladišče rekvizitov. Vseeno pa slika ne sodi na steno, ampak na tla, kjer je odlagališče.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več