Slovenski reprezentant Luka Dončić, tokrat Sloveniji delal sramoto?

Luka Dončič, s srbskim pozdravom (zajem slike)

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Je to sploh možno, kar se dogaja. Med svetovnim prvenstvom v košarki je najprej sramoto Sloveniji delal nekdanji košarkar Saša Dončič, sedaj pa tudi njegov sin, slovenski reprezentant Luka Dončić.

Ne glede na to, od kod ima Luka, po očetovi strani korenine, je po materi Slovenec in igra za slovensko reprezentanco. Tudi Američani ga imajo za Slovenca. Ravno zato, je marsikaterega presenetil posnetek, zaradi katerega so Luko, Srbi nazivali kar z besedami “Luka Srbine!” Po Lukovem obnašanju sodeč, niso daleč od resnice.

Še večja sramoto Sloveniji pa je Luka naredil s tem, ko je srbsko pesem Vidovdan pel kar z ostalimi kolegi iz reprezentance, pri tem pa je visoko dvignil tudi tri prste, kot srbski, ali če hočete četniški pozdrav. Trije prsti so postali svobodnjaški in revolucionarni kot tudi krvoločni srbski simbol. Srbske množice pa so prepričane, da je to Srbija in da simbol predstavlja njihov ponos.

Spodnji posnetek pa naj bi nastal v eni od diskotek v Manili, kjer so slovenski košarkarji očitno slavili sedmo mesto.[/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Kakšen ponos torej slovenski reprezentanci in največjemu zvezdniku Luki Dončiču torej predstavlja petje srbskih pesmi in držanje treh prstov v zrak? Je to še vedno tisti Luka Dončić, ki je ponos Slovenije, ali pa je le bleda senca tega?[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Povezane objave

EPP je obsodila Golobovo vlado, zaradi ukinitve spominskega dne na žrtve komunizma

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Divjak, ki je s Teslo povozil pešca in priletel na teraso lokala, je očitno nekam pobegnil?

2 komentarja

MOPSEN 15. 09. 2023 - 3:36
SLO,si je v kvalifikacijah,brez Luke Srbina,sama priborila nastop,na SP. Z Lukom , je osvojila 7mesto, ki je že pozabljeno...al si 7, al 25...ista stvar. Treba,ga je izklopit iz reprezentance..pa naj igra za svojo otacđbinu..Veliku Srbiju. 😂😂😂. Bi pa potem Srbom ziher uspel bit svetovni prvak.
Vipavec 15. 09. 2023 - 23:17
Pa kaj mislite da je v duši Slovenec zelo se motite mačka ne zvali goloba.
Dodaj komentar