Sramotni bombončki Golobove vlade. Pokojnina višja za pičlih 13 evrov

Saj ni res pa je. Golobova vlada bo zvišala pokojnine. Sliši se lepo in sanjsko, A pokojnina za polno delovno dobo bo le za pičlih 13 evrov višja.

 

Kdo se dela norce  iz upokojencev, ki zahtevajo večje pokojnine? Prag revščine je po zadnjih izračunih namreč 827 evrov, kolikor znašajo minimalni življenjski stroški. V upokojenskih organizacijah že opozarjajo, da bo tudi po začasnem, trimesečnem dvigu zagotovljene pokojnine za polno delovno dobo na 700 evrov, kar dobra polovica upokojencev ostala pod tem pragom.

 

To je seveda sramota in nevredno dostojnega življenja ugotavljajo v društvu 1. oktober. “Vladarji Golob, Pirc Musar, Marjan Papež, ZDUS-ovci, Srebrna nit, Klakočar Zupančič, Nika Kovač in Janull ter mnogi pa se hinavso smejijo. Upokojenci pa životarijo,” pravi Pavel Rupar, predsednik društva 1. oktober. Obenem sporoča, da bo 8. shod upokojencev bo to pot sredi oktobra! “Janković in mnogi nas bodo še vedno ustrahovali ali pa so se iz svojih pokvarjenih dejanj in napak z ograjami in karmo kaj naučili, kdo ve,” se sprašuje Rupar.

shod upokojencev

 

Upokojenske organizacije vlado že pozivajo, naj za pokojnine prihodnje leto nameni več denarja. Zanesljivo pa bodo vladi, svoje povedali tudi upokojenci na shodu sredi oktobra.

Povezane objave

Ekskluzivno! Tako si na gimnaziji Šentvid, politične glasove kupuje EU poslanec (1. del)

Kako naj bi RTV za svoje pokvarjene metode uporabil mlado mariborsko novinarko?

Švarc Pipanova pred odhodom ponovno namočila vse vpletene. Sebe pa ne!

2 komentarja

mona lisa 15. 09. 2023 - 13:10
Naj si še ta drobiž prekleti Golob vtakne nekam naj se na tem zadavi. Sramota. Ta vlada je katastrofa. Upokojenci ki ste to volili plešite.
Pepe Vasjebe 15. 09. 2023 - 14:10
Pa kaj, saj ste to hotli! Če niste Goloba vôlili in volili ste pa vsaj doma svojo rit držali namesto da bi šli na volišča in tam kaj poštenega obkrožili. Če bi vsi penzionisti volili ne-goloba oziroma ne-levičarje, bi ne imeli takega sranja kot ga imamo sedaj. In kot vam je rekel Golob, vam vsaj ni treba razmišljat za kakšne neumnosti bi višjo penzijo ozirome več penezov porabili. Plešiste, plešise (tudi penzionisti)!
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več