SMC, LMŠ, SAB, brez vsebine? Užaljeni Šarec pa nad Jožeta P. Damijana

Marijan Šarec hitro postane užaljen in se obnaša, kot bi otroku vzel igračko in bi ta jokal. Mogoče pa se je užaljenosti zaradi Damijana, navadil še iz časov Serpentinška, ko se ljudje njegovim blodnjam niso več smejali.

UŽALJENI ŠAREC, NAD JOŽETA P. DAMIJANA

Tokrat je Šarec užaljen zaradi zapisa Jožeta P. Damijana, ki je dejal da je stranka LMŠ (ter SMC in SAB) brez vsebine. Sicer pa roko na srce. Edina vsebina, ki jo LMŠ ima je “Samo da ni Janša!”

Se spominjate, kako so nas prepričevali, da bodo za Božič 2020 dali predlog konstruktivne nezaupnice, da bo januarja 2021 nova vlada…  Takrat so poskusili na oblast postaviti Jožeta P. Damijana, ki je bil velik favorit v njihovih očeh. A poslanci so spregledali in videti, da v ozadju ni popolnoma nobene konstruktivne in strateške usmeritve, temveč le poskus, da nekdo prevzame njihovo vodenje, saj nihče od njih ne bi prejel zadostne podpore in si želijo, da se izpostavljajo drugi namesto njih.

[color-box color=”yellow”] A glej ga zlomka, Jože P. Damijan je po neuspelem debaklu spregledal. V oddaji Studio City dejal: “Sredinske stranke pri nas so brez vsebine. Poglejte SMC, LMŠ, SAB, to so stranke brez vsebine.” Precej jasno je bilo, da KUL sam po sebi nima dejanskega strateškega plana, kako bi vozila stvari med in po epidemiji, kot priznava sam Damijan, pa sta kar dve stranki znotraj KUL-a, brez pravega programa in se zanašata na ideološko ter čedalje bolj radikalno usmerjeni Levico in stranko SD.[/color-box]

Užaljeni Šarec pa se je, namesto da bi priznal, kar mu je Jože P. Damjan jasno povedal, zatekel k medijem, kjer je potarnal v svojem slogu:

Sedaj, ko je končno prišlo do štetja v parlamentu in je Šarec še vedno nesrečen, ker mu ni uspelo postati minister za obrambo (puško v koruzo zna metati), je mladi Šarčev sokrajan Timotej, lepo opisal trenutno stanje opozicije:

PM

 

Povezane objave

Saj ni res pa je. Vlada bi sebi, kar za 40 odstotkov povišala plače?

Tako je Franc Kangler, na soočenju, zaprl usta Maši Kociper

Levičarska neumnost študentov na FDV. Ministrstvo in šola molčita?