Smešnice z leve! Na evropske volitve tudi Nika Kovač?

Nika Kovač, slika družbena omrežja

Levičarji imajo novo neutrudno borko za svoje korito Nika Kovač. Seveda jo morajo strici iz ozadja dodobra pripraviti na to. Predvsem pa mora skozi stilsko preobrazbo (beri hujšanje). Sicer bi ji koristila tudi kakšna druga preobrazba a o tem raje nebi pisali.

Da naj bi Kovačeva kandidirala na evropski volitvah, naj bi bila najbolj varovana skrivnost. a bo baje kandidirala zgolj v primeru, če ji bodo tajno javnomnenjske ankete kazale zanesljivo izvolitev, drugače pa ne. Tranzicijska levica jo za svoja šušmarjenja očitno še vedno potrebuje v Sloveniji. Sicer pa, če bi bila slučajno izvoljena za evropsko poslanko, ji ob velikanski plači, nebi bilo več potrebno lizati kuverta za “jurja”.

Kot piše Bojan požar na portalu Požareport, levičarji Niko “pripravljajo” na tako imenovani “nežen” prestop med poklicne politike, vendar še vedno pod krinko civilne družbe. Del tega projekta je tudi brisanje neprijetne preteklosti (iz facebooka se tako že izginile nekatere njene sporne fotografije, med njimi tudi tista, kjer je Kovčeva v postelji z dvema fantoma), pa še kaj bi se lahko našlo.

Bi pa Kovačeva  s svojo kandidaturo skoraj zanesljivo preprečila morebitno izvolitev ministra za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter podpredsednika vlade Luke Mesca za evropskega poslanca na listi Levice. Torej ni nič čudnega, če Nika  leti v teh dneh prav iz vsake “konzerve”.

Povezane objave

Tu so nova dejstva o spornem nakupu računalnikov ministrice za digitalno preobrazbo.

Grozljivka sredi Ljubljane. Neznanci skušali ugrabiti dve dekleti!

Poglejte si ta idiotizem nekdanje Golobove poslanke!

2 komentarja

Čunga Lunga 2. 12. 2023 - 12:48
Še Greto je treba nagoviriti,pa bo družba popolna.
Vipavec 3. 12. 2023 - 2:15
Čim dlje iza Slovenskih meja
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več