SNAGA MARIBOR Pričenja z delitvijo rumenih vreč za leto 2021

Vsem svojim uporabnikom Snaga Maribor sporoča, da bodo tudi letos na dom dostavili ustrezno število rumenih vreč, namenjenih za zbiranje odpadne embalaže v letu 2021 volumna 120l.

Vreče boste uporabniki prejeli na svoj naslov, na utečen način, na najustreznejše mesto, varno pred morebitno odtujitvijo. Zavitku vreč bo priloženo tudi obvestilo s potrebnimi informacijami in navodili, kaj sodi v rumeno vrečo.

Na območju občin, kjer izvajamo zbiranje in odvoz odpadkov se bo delitev pričela v začetku septembra in bo trajala do sredine decembra 2020.

V primeru, da kljub našim prizadevanjem pri doslednosti delitve vreč le-teh do konca leta 2020 ne boste prejeli, saj možnost napak ni povsem izključena, se lahko obrnete na tel. št. 02 620 580 00 od ponedeljka do petka med 8.00 in 14.00 uro.

Odvozi odpadne embalaže za leto 2021 se bodo vršili skladno s koledarjem odvozov odpadkov, ki bo objavljen na položnici v mesecu decembru 2020, od konca leta pa bodo koledarji odvozov dostopni tudi na spletni strani www.snaga-mb.si.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Povezane objave

Po Mariboru požigali avtomobile. Škode za 600.000 evrov

Video intervju: Franc Kangler! Če bom izvoljen za evropskega poslanca, bo Mariboru tudi evropska pisarna.

V eni izmed mariborskih kavarn oklofutal nekdanjega poslanca