So mladi ponosni nasledniki komunistov, prava sprega mamil?

slika: ATV

Na našem portalu smo že pisali, da so v Bosni prijeli mladega člana stranke SD, sina nekdanjega župana Velenja, Mitjo Kontiča, saj naj bi tihotapil mamila. Kontič je sedaj v priporu!

Kontiča naj bi, kot piše Požar report  prijeli med trgovino z mamili, pri čemer naj bi imel ob sebi najmanj kilogram kokaina in še pištolo. Nekateri večinski mediji spektakularno aretacijo Mitje Kontiča celo načrtno zamolčali in zavajajoče poročali samo o tem, da so v BiH prijeli “Slovenca M.K.”, na primer 24ur.com, spletni portal največje zasebne televizije Pop TV. Razlogi za to so seveda znani in politično motivirani, saj gre pri Mitji Kontiču +za Socialne demokrate.  Se spominjate kako so na tej isti televiziji skoraj doktorirali ob aferi “snegec”, ko naj bi takrat šlo za člane SDM.

Mitja Kontič pa ni samo navaden sin Bojana Kontiča, ampak tudi tipičen “ponosni politični naslednik” (prosto po Marku Koprivcu, nekem drugem mladem politiku SD), pripadnik “zlatne mladeži” tranzicijske levice. Mitja Kontič je bil, rojen z zlato žlico v rokah in ustih, večno privilegiran, in to tako zelo, da je včasih sprožal zgražanje celo pri najbolj levih medijih.

Aretirani Mitja Kontič namreč ni kdorsigabodi, gre za sina zdaj že pokojnega velenjskega župana in poslanca Bojana Kontiča, nekdanjega podpredsednika SD, vodjo vplivnega šaleškega lobija znotraj SD, ki je dolga leta veljal za eno od najmočnejših frakcije te stranke. Če so bili Socialni demokrati na oblasti, in praviloma itak so, je velenjski lobi pod vodstvom Kontiča vedno dobil svojega ministra. Piše Požareport.

In na koncu še vprašanje za ponosne naslednike. Če so res vsi vedeli, s čim se Mitja Kontič ukvarja, potem so to seveda še posebno dobro vedeli tudi njegovi domači, lokalni politično-poslovni krog SD, ki med drugim tradicionalno obvladujejo velenjsko občino in državno vodstvo SD ali pa vsaj bolje obveščeni del tega vodstva?

Čakamo sedaj še 24ur, RTV, Večer in druge, da o tem poročajo!

Povezane objave

SDS zahteva vrnitev ukinjenih volišč

V četrtek na ulicah ponovno upokojenci, tudi pred RTV! Posebni avtobus iz Maribora!

Veselo in prijateljsko vzdušje na srečanju Podravske regije SDS v Račah

5 komentarjev

Darinka 21. 03. 2023 - 4:19
V Velenju se o tem kar veliko govori. Domačini pravijo , da je to kar je Kontič počel v Velenju že dolgo "javna tajna". Že kar nekaj časa so se ljudje spraševali, zakaj policija nič ne ukrepa? Na velenjskem jezeru je bilo baje "svašta".
mona lisa 21. 03. 2023 - 4:58
Mamileki na oblasti. Vse gre v propad. Slovenija zbudi se.
radames 21. 03. 2023 - 5:00
Ponosni nasledniki ZKS in udbe gredo po sledeh udbe, ki se je tudi ukvarjala s kupovanjem in razpečavanjem "nedovoljenih snovi".
zdrava.pamet 21. 03. 2023 - 8:30
Pa saj se vidi, da so vsi iz stranke levica na mamilih, pa verjetno golob tudi. Gliha vkup štriha.
marker 21. 03. 2023 - 11:25
Tihotapljenje migrantov se je končalo za člane SD, ker je Golob podrl ograje. Našli so drugo tržno nišo.
Dodaj komentar