So za Goloba priredili dokument, s katerim bi rad dokazal, da ni pritiskal na delo policije?

Robert Golob, zajem zaslona

Je to sploh možno razkritje Portal Plus, navaja, da naj bi se pri dokazovanju svojega prav, Golob odločil za sklicevanje na dopis policije, ki naj bi bil “njegov konstrukt oziroma izum njegovih najožjih sodelavcev”.

Predsednik vlade Robert Golob se je očitno odločil za taktiko »napad je najboljša obramba« in njegovo nekdanjo ministrico Tatjano Bobnar ter nekdanjega v. d. direktorja Policije Boštjana Lindava obtožil laganja, celo halucinacij. V gostovanjih v oddajah Odmevi in 24ur zvečer je v sredo, 25. oktobra 2023, večkrat poudaril, da ima pisne dokaze o tem, da sta nekdanja ministrica in v. d. direktorja Policije lagala. V oddaji 24ur zvečer je eksplicitno navedel »dokument«, ki naj bi ga dokazoval njegovo nedolžnost. Piše portal plus.

To bo še veselo. Če držijo navedbe portala plus, naj bi ta “dokument”, ki ga predsednik vlade omenja kot njegovo rešilno bilko, nastal v odsotnosti nekdanjega v. d. direktorja Policije Boštjana Lindava, ki je po razkritju pritiskov nanj in ministrico, oddaji poročila o pritiskih na Policijo, na začetku decembra 2022, odšel na bolniško.

Gre torej za laž predsednika vlade?

Povezane objave

Izredna novica! Sodišče zavrglo tožbi občin Brežice in Središče ob Dravi glede azilnih domov.

Janez Janša zbodel Novo Slovenijo, Ljudmila Novak pa v jok?

Jonas tokrat v parlamentu ni spal, ampak je jedel.

2 komentarja

Čunga Lunga 6. 11. 2023 - 12:15
Če se je zlahal enkrat se bo še stokrat,goljufanje in prirejanje gresta zraven.
mona lisa 6. 11. 2023 - 12:28
Ko Golob odpre kljun zasmrdi po laži.
Dodaj komentar