Sposodil si je BMW, potem pa se je pogreznil v zemljo.

AIR Montage GROUP iz Kidričevega se poleg ostale dejavnosti ukvarja tudi z izposojo avtomobilov. predvsem BMW-jev.

A med ljudmi, ki si najamejo prestižne znamke, se najdejo tudi taki, ki izposojenega avtomobila ne pripeljejo nazaj, izklopijo sledilnik in potem se za njimi izgubi vsaka sled. Prav to se je zgodilo tudi v tej zgodbi, ki še ni dobila srečnega epiloga.

V torek je oseba M.Z. najel prestižni BMW 520d letnik 2020 G31, z reg. oznako MB BK 050, a se je po prevzemu, uporabnik avtomobila skupaj s prestižni BMW-jem enostavno pogreznil. V petek do 21. ure, ko bi moral vrniti avtomobil nazaj, se je za njim izgubila vsaka sled. Onemogočil je tudi sledilno napravo. 

Lastnik podjetja Damjan Kozel,  prosi vse, ki bi omenjeni avto BMW kje opazili, da to sporočijo. Sporočijo naj tudi, če omenjenega, ki si je avto izposodil morebiti poznajo. “Identiteta omenjenega Z.M. ni ukradena tudi osebna izkaznica je pristna in veljavna,” zagotavlja Kozel.

Tako objavljamo tudi osebno izkaznico osebe, ki si je izposodila BMW. Isto, naj bi omenjeni M.Z. naredil tudi v Kopru v eni izmed izposojevalnic.

Lasnik podjetja, Damjan Kozel, za vsako informacijo, ki bi koristila najdbi avtomobila ponuja tudi nagrado. Če ima kdo kakršnokoli informacijo lahko lastnika tudi pokliče na mobilni telefon, 051 326 371. O odtujitvi je bila obveščena tudi PP Ptuj.

Po zadnjih, sicer nepreverjenih a zanesljivih informacijah, naj bi si omenjeni M.Z. kar štiri avte izposodil na svoje ime. Dva v Sloveniji (poleg Kidričevega še v Kopru) in dva v državi Bosna in Hercegovina v kraju Brčko. Vsi odtujeni avtomobili naj bi se nahajali v Srbiji v bližini Šabca, prepeljani čez Zvornik v Bosni in Hercegovini.

Lastnik podjetja Damjan Kozel naproša vse, ki imajo sorodnike ali prijatelje iz Srbije in bi vedeli ali videli za odtujeni avto, da obvestijo policijo.

Povezane objave

Tako se napajajo iz državnega denarja in si koregirajo plačo, neizvoljeni člani Levice.

Kangler nad policijo. “Zakaj ste lagali občinam, glede študij o azilnih domovih?”

Slovenija ima novega milijonarja. V žep bo pospravil kar 51. milijonov evrov