Spoznajte novinarko RTV, ki je uživala v najdražjih hotelih sveta. Ne za svoj denar, logično!

slika: twitter

Novinarka spletnega portala MMC RTV Slovenija Kaja Sajovic je že 14 let redno zaposlena na RTV Slovenija. V svojih člankih velikokrat izraža radikalna levičarska stališča o aktualnih političnih temah.

Tako uživajo levičarski novinarji

Čisto prava kaviar socialistka. Kaja Sajovic si je v preteklosti, kot prava kaviar socialistka, privoščila potovanja v razkošni hotel Bulgari Resort na Baliju v Indoneziji, v picerijo Savoy v Tokiju, v najboljšo restavracijo na svetu Mirazur (v francoskem mestu Menton) in uživala v dogodivščinah s kulinaričnim Jamesom Bondom, Dancem Kristianom Braskom Thomsenom. Vsa omenjena potovanja je uresničila v mesecih septembru in oktobru leta 2019.

  • Prvega avgusta 2019 na MMC RTV Slovenija objavila članek z naslovom Življenje “ambasadorja užitka”: zasebna letala, najboljše restavracije sveta, nore zabave. V svojem intervjuju je gostila premožnega hedonista, Danca Kristiana Braska Thomsenoma. Ta ji je zaupal svojo življenjsko zgodbo. V njej je izpostavil hedonistično uživanje na večerjah s kaviarjem in šampanjcem v potokih, zabave v Monte Carlu in vožnje z zasebnimi letali v najboljše restavracije po svetu.
  • Tretjega septembra 2019 je slovenski javnosti predstavila članek  Kako je videti večerja v najboljši restavraciji sveta?. Obiskala je, po njenih besedah,  najboljšo restavracijo na svetu Manzur v francoskem mestu Menton na francoski-italijanski meji. Prestižna restavracija se nahaja na Azurni obali. Tam stane porcija prestižne hrane okoli 290€.
  • Sledila je nova nagrada za Kajo Sajovic. Marsikateri slovenski delavec lahko sanja, da bi lahko doživel vse, kar je v nekaj mesecih leta 2019 doživela Sajoviceva. Sledila je glavna nagrada in tridnevno uživanje v razsipnem hotelu v Bulgari Resortu na Baliju v Indoneziji. Svoja doživetja je opisala v članku Kako je v živo videti rajski oddih v luksuznem letovišču? iz dne desetega septembra 2019. Že na letališču jo je sprejelo osebje hotela ter jo mimo vseh birokratskih preprek peljalo do t.i. VIP oken ter jo odpeljalo v počitniški kompleks Bulgari Resorta.
  • Kaja Sajovic je kot prava poklicna gurmanka odkrila še en skriti kotiček na svetu. Odpravila se je v Tokio, da je lahko pojedla, po njenih besedah, eno najbolj norih pic na svetu. Večina Slovencev si kos pizze privošči v običajnih picerijah ali pa poje kos pizze ob bližnjih lokalih s hitro prehrano. Sajoviceva je čutila potrebo, da vsej svetovni javnosti naznani, kako se je pica sredi Tokia. To je opisala v članku Je najbolj nora picerija v resnici doma v Tokiu? iz dne četrtega oktobra 2019.

Bogataško uživanje kaviar socialistke Kaje Sajovic. Seveda potovanja, hrane, spanja ipd ni plačala sama, pravzaprav smo to plačali mi. Tisti naročniki električnih priključkov, ki plačujemo RTV naročnino. Ne glede na to, da je Kajo Sajovic zaradi teh člankov obtožilo tudi novinarsko častno razsodišče.

MG


Povezane objave

Danes bo ob 14.30 napeto pred RTV? Rupar pozval vodstvo, da se sooči s protestniki.

Janša: “Slovenski levičarji zbrani okrog vlade posnemajo Hitlerja?”

Kangler nad policijo. “Zakaj ste lagali občinam, glede študij o azilnih domovih?”

1 komentar

Jože Bulc 20. 08. 2020 - 6:59
Dokler SDS mediji podpirate lažnivko in izkoriščevalko političarko Pivec, toliko časa vam ni treba "ZMANJŠEVATI ŠKODE" iz strahu, da ne bi padla Janševa vlada. Protesti proti Janši so zato dolgotrajni in množični, ker je pokazal, da se vse lahko dela tudi nezakonito, samo, da se vlada.
Dodaj komentar