Sta Dominika Švarc Pipan in njen mož v Ameriki zapravljala davkoplačevalski denar?

Dominika Švarc Pipan z možem, slika FB

Ministrica za pravosodje, Dominika Švarc Pipan je bila z možem nedavno v Ameriki. A na kateri račun sta zapravljala po Ameriki? Baje sta lahko zapravljala le ha službeno kartico?

“Dominika Švarc Pipan in njen soprog Matic Pipan sta očarana nad čarobno naravo. Svoje prispevajo še prijazni domačini, da se hitro počutiš dobrodošlega. Nekatera mesta so ohranila avtentičnost, zato imaš občutek, da si vstopil v časovni stroj in se odpeljal v daljno preteklost Divjega zahoda. Las Vegas je bil le izhodišče za nepozabno ameriško avanturo po poteh slavne Route 66,” tako osladno sta svoje avanturistično popotovanje po ZDA opisala  Dominika Švarc Pipan in njen mož Matic , piše portal Nova24TV.

A ministrica Dominika Švarc Pipan je bila v Ameriki močno užaloščena, saj naj popotovanju, njena osebna bančna kartica naj nebi delovala. Še k sreči, da je ministrica Golobove vlade in da nosi tudi na zasebna potovanja s seboj tudi službeno (beri davkoplačevalsko) kartico “no limit”, da lahko plačuje privatne stroške potovanja? Očitno za zapravljanje tudi moževa (osebna) kartica ni delovala, oziroma ni hotela delovati?

Čakamo odgovore ministrstva za pravosodje!

Povezane objave

Po Mariboru požigali avtomobile. Škode za 600.000 evrov

Blamaža na TV Slovenija. Kaj takega se ni še nikoli zgodilo!

Pokvarjeno! Ko na FDV, profesorica, kar sama učence poziva k udeležbi na protest.

2 komentarja

Matjaz Mraz (Mrazi) 23. 01. 2024 - 12:41
Ti grdi janšisti. Takole želijo na vsak način očrniti našo ljubko ministrico😀
Brez konkurence 25. 01. 2024 - 0:24
Se spomnim ko si je Finska ministrica na letališču po pomoti kupila čokoladico s službeno kartico na letališču, ne boste verjeli najprej se je opravičila državljanom potem pa odstopila.Res je pa Finska više na severu od balkana
Dodaj komentar