Šušmarjenje vodstva SD? V stranki naj bi bili spet vsi prijatelji?.

Slika: twitter

Le koga imajo v stranki Socialnih demokratov za norca? Stranka je na volitvah dosegla pravo katastrofo, oni pa se še vedno kislo smejijo v kamere in govorijo, da so na volitvah dosegli zastavljeni cilj?

V stranki SD naj bi bili spet vsi prijatelji.

Katastrofalni rezultat. 6.69% je dosegla stranka Socialnih demokratov na volitvah, Za njih je glasovalo le 79.709 volivcev po celotni državi. Skoraj 10.000 glasov je Socialnim demokratom splavalo po vodi v primerjavi z volitvami pred štirimi leti. Poleg tega se v parlament ni uspelo uvrstiti nobenemu podpredsedniku, še Tanja Fajon se je za las uvrstila v parlament. Od parlamenta se na primer poslavljajo  Matjaž Nemec, Dejan Židan, Franc Trček, Marko Koprivc. Če nebi Jani Prednik dobil na Ravnah na Koroškem kar 2894 glasov ali 19.43% potem bi bila stranka še veliko na slabšem. Danes pa se postavljajo v medijih, kot da so najmanj zmagovalci volitev.

Sicer pa kisli obrazi strankarskih veljakov SD, razkrivajo, da se ne počutijo kako zmagoslavno. Razen mogoče Matjaža Nemca, ki odhaja v Bruselj, kjer bo nadomestil Tanjo Fajon.

slika twitter

Sicer pa bo največjim “luzerjem” volitev pripadlo,  ministrstvo za zunanje zadeve, v ime resorja pa želi dodati še evropske zadeve, ta resor naj bi prevzela kar sama Tanja Fajon, tista Evropska poslanka, ki je blatila Slovenijo v Bruslju. Kot je mogoče slišati v SD, je tudi že dogovorjeno, da bo njihovi stranki pripadlo vodenje gospodarskega ministrstva. Res zanimivo. Najbolj zadolžena stranka bo prevzela tudi gospodarstvo. 

Vici se pišejo, torej kar sami.

 

Povezane objave

Novi svet RTV po poti Severne Koreje? Prepovedali bi snemanje, komentiranje, tvitanje in še kaj?

To so nam prikrivali? 17-letni Migrant v Cerknici posilil 78-letno ženico

Zakaj se Golob boji varnostnega sveta Združenih narodov?

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več