Tako moč ima ljubica predsednika vlade! Zamaknili odlov nutrij!

Tina Gaber hrani nutrije, slika twitter

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Saj ni res pa je. Ljubica predsednika vlade je dosegla, da je je odlov nutrij, ki bi moral potekati danes, prestavil najmanj za mesec dni.

V teh norih dneh za Slovenijo se resno sprašujemo, kdo v tej deželi nosi hlače. Predsednik vlade Robert Golob, ali kar njegova ljubica Tina Gaber. Odlov nutrij v Ljubljanskem barju bi se namreč moral začeti danes, a se je prestavil, prav zaradi nasprotovanju zaščitnikov živali, med katerimi je tudi ljubica slovenskega premierja Tina Gaber.

So se zbali predsednikove ljubice, ali pa predsednika samega in bodo v mesecu dni skušali najti primerne rešitve, da se uboga Tina nebi pritoževala?

Odlov se bo izvajal tako, da bodo lovci nutrije ulovili v živolovke, odpeljali na lovišče in jih usmrtili. Na lovnih površinah se bo to izvajalo neposredno na licu mesta. Gre za komplementarno metodo, ki je učinkovitejša od odvzema zgolj z lovom na lovnih površinah. Ta metoda je tudi priporočena s strani Evropske unije. V Sloveniji bo odlov nutrij po na ta način izveden prvič. Sicer se je izvajalo zgolj z lovskim orožjem. Piše portal N1.

Sicer pa, kot pravi Matej Lahovnik za Slovenske novice, smo dobili poletno opereto, o kateri ni treba preveč razmišljati, da bi si ustvarili mnenje. “Imamo očitno naravni talent, da se ukvarjamo s tistim, kar je manj pomembno, in preusmerimo pozornost od tistega, kar je zares pomembno. Tako ni nikogar kaj prida vznemiril podatek, da so se plače od prvega četrtletja lani realno zmanjšale za 2,8 odstotka. Posebej velikega razburjenja ni bilo niti, ker želi vlada z zvišanji davkov povečati financiranje socialnih blagajn, s čimer je sprožila socialno nazadovanje slovenskih gospodinjstev. Največji problem v državi so očitno nutrije v Ljubljanici,” pravi Lahovnik.[/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

Povezane objave

Za otroke umorjene Sabine so zbrali denar dobri ljudje. Poskrbeli tudi za računalnike.

Posnetek, kateremu se danes smeji vsa Slovenija. Golob, kot veliki komunikator in strateg?

Zala Klopčič v novem videu naštela razloge zakaj je potrebno da Golob odleti.

2 komentarja

radames 1. 08. 2023 - 10:26
Ko-premierka Tina Gaber - Nutrija.
Bojan Tomc 2. 08. 2023 - 0:51
K o n k u b i n a še ni rekla zadnje besede. Je kot bumerang, dlje ko jo vržeš, prej prileti nazaj... Pahor jo je na vse načine odganjal, pa je prilezla vsakič nazaj k Vlašiču v nutrijament
Dodaj komentar