Tanja Starič: “TV Slovenija nihče več ne gleda!”. Uroš Urbanija: “Tanja Starič laže!”

Tanja Starič, slika zajem slike

Levi novinarji, oziroma garnitura družbenopolitičnih delavcev na TV Slovenija še vedno kvasi neumnosti in zavala gledalce. Poglejte si, kaj je izustila Tanja Starič!

Levosučni novinarji naše nacionalne televizije so na včerajšnji javni tribuni ob prvi obletnici stavke v okviru Koordinacije novinarskih sindikatov RTVS poudarili, da so stavkovne zahteve, med njimi na prvem mestu novinarska in uredniška avtonomija, danes enako aktualne kot pred letom dni. Nekaj 50 “novinarčkov” od 2500 zaposlenih ljudi na RTV, bi očitno rado imelo pod komando celo RTV in si verjetno željo delati tako, kot so delali na televiziji pod režimom stare Jugoslavije?

Najbolj pa v oči bode izjava Tanje Starič, voditeljice Odmevov. Tiste Tanje, kateri se nasmešek vedno vrne na obraz takrat, ko pred seboj zagleda, svojega ljubljenca, Robert Goloba.  Se pa novinarki na TVS in voditeljici Odmevov Tanji Starič zdi najhuje, da nacionalne televizije ne gleda nihče več. Če bo začela veljati novela zakona o RTVS, ki predvideva depolitizacijo zavoda, bodo morali po njeni napovedi “trdo garati”, da bodo znova pridobili zaupanje občinstva in hkrati dosegli tudi mlade.

Seveda pa je  besede Tanje Starič treba brati z zadržkom. Kot je na twitterju zapisal direktor TV Slovenija Uroš Urbanija, Tanja Starič laže. Ravno smo imeli rekordno gledanost Evrovizije, paradne oddaje Tarča, Tednik, Arene pa gledanosti še povečujejo, imamo pa težave z gledanostjo Odmevov, ki jih pa vodi – Tanja Starič. In imamo rekordne gledanosti TVS2.

Torej, če samo na kratko povzamemo, Tanje Starič nihče ne gleda?

Povezane objave

Podiranje svetovnega rekorda Nove24TV NEPOSREDNI PRENOS + ZAKULISJE!

Zvesti član NSi, Janezu Pogorelcu zapisal, kar mu gre.

Je Tina Gaber z Golobom v osebni zvezi ali morda pogodbenem razmerju?

9 komentarjev

mirodel 24. 05. 2023 - 10:09
Ravno Staničeva in njeni somišljeniki so vzrok temu, da je RTV tam kjer je.
Simon Kovač 25. 05. 2023 - 6:42
Žal res
Gorvel 24. 05. 2023 - 17:06
Kdor že dalj časa spremlja Tanjino obnašanje in laži, z lahkoto zaključi, da je deformirana ideološka oseba. Ni edina. Ima še več lažnjivih sopotnic, ki hinavsko štrajkajo in kličejo '45 leta' nazaj. Bog se nas usmili.
Vipavec 24. 05. 2023 - 23:08
Prišel bo dan ko se bo stanje v državi izboljšalo do takrat bo pa še hudo.
Simon Kovač 25. 05. 2023 - 6:42
Dokler bodo na RTV Sloveniji še tisti, ki jih jebeno več oz vedno manj, do takrat res ne gledam RTV SLO, nova24 je za tisto kar želim izvedeti čisto dovolj
Pepy 25. 05. 2023 - 7:57
Laže, seveda laže... to je njena 'vrlina' .... do kdaj še... naj zgine kam ...v vukojebino od koder je doma !
Anton 25. 05. 2023 - 8:52
Takoj naj ukinejo obvezno naročnino. Pa da vidimo.
Metod Kvargl 25. 05. 2023 - 13:56
Tanja je ugledna novinarka. Laže in zavaja pa sadistični in Tanje nevreden Urbanija. Tega škodljivca bi se moralo procesirati in zapreti, na čelo pa vžgati napis PUJS...
Jože Lotrič 27. 05. 2023 - 13:25
če kdo laže,si to ti urbanija,pokvarjenec
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več