TC Mercator Tabor II pod vodstvom Iva Boscalola praznično zaživel

Mesec december večkrat postreže z zanimivimi dogodki in tudi v raznih trgovskih centrih. Po tem, ko je trgovski center (TC) Maribor Tabor II, prevzelo podjetje Boscarol, znanega podjetnika iva Boscarola, pa se je le-ta začel razvijati.

TC Mercator Tabor II zaživel

V centru se je začelo z Miklavževanjem, ki so ga priredili minulo soboto, sledijo pa še peka prazničnih piškotov, brezplačne delavnice za otroke in obisk Zimske vile (v soboto 9. in 16. decembra ter v petek 22. in 29. decembra), kreativne delavnice v sodelovanju s Srednjo šolo za trženje in dizajn (v petek 15. decembra) ter velika Božičkova zabava (v soboto 23. decembra), ko se bodo obiskovalci lahko brezplačno vozili s poni kočijo, uživali v božičnem kakavu s smetano, zabavo pa bo popestril energični Dejan Dogaja. Ob tem bo center obiskovalcem med 16. in 30. decembrom nudil tudi brezplačno zavijanje tam kupljenih daril (med delovnikom med 14:00 in 20:00 uro, ob sobotah med 10:00 in 20:00 uro).

TC Mercator Tabor II, smelo vstopa tudi v leto 2024. Direktorica sektorja upravljanje z najemniki pri Mercatorju, Jerneja Kastelic, je dejala, da bodo ta TC skupaj z Boscarolom spravili v višjo dimenzijo, kar bo bolje tako za kupce kot tudi za najemnike prostorov in njihovo ponudbo. “Center je skorajda poln, nekaj izzivov imamo le še z zadnjim delom centra, kamor pa bomo že kmalu pripeljali strateškega najemnika, ki bo pozitivno vplival na dogajanje v centru,” je dejala direktorica sektorja upravljanje z najemniki.

Dogajanje z Dejanom Dogaja, 23. decembra, bomo spremljali tudi na portalu e-maribor.si.

Ivo Boscarol bi vlagal v Maribor

Ivo Boscarol je napovedal dodatna vlaganja v Maribor: “Investirati si želimo tudi v turizem ali v gostinstvo. V prvi fazi razmišljamo o nakupu kakega že obstoječega objekta, ni pa rečeno, da ne bomo šli tudi v kakšno lastno investicijo. Prepričan sem, da bo imelo Pohorje v časih, ki prihajajo, strateško vlogo v turizmu. Govorim o segrevanju ozračja, saj bosta bivanje in oddih na višini 800 ali 1000 metrov bistveno bolj prijetna kot v dolinah. A o tem več, ko bo čas dozorel.”
Medtem, ko so del nedavno kupljenih prostorov v trgovskem centru City že oddali, se za oddajo preostanka prav v teh dneh dogovarjajo z novim interesentom. “Pogovarjamo se tudi z nekaterimi start-upi iz tega območja, v nekatera podjetja bomo namreč vstopili tudi s kapitalom in jim pomagali, da se bodo hitreje širila. Maribor in okolica bosta tako tudi v prihodnje v našem interesu,” je še povedal Boscarol.

Ob tem bi se Mariborski župan Saša Arsenovič lahko malo zamislil.

Povezane objave

Ekskluzivno! Tako si na gimnaziji Šentvid, politične glasove kupuje EU poslanec (1. del)

Kako naj bi RTV za svoje pokvarjene metode uporabil mlado mariborsko novinarko?

Švarc Pipanova pred odhodom ponovno namočila vse vpletene. Sebe pa ne!

1 komentar

marker 8. 12. 2023 - 8:17
Popravite v naslovu "Boscalola" v Boskarola! Hvala!
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več