Tina Gaber je želela moškega, ki je mucek in gladiator hkrati?

Tina Gaber, slika družbena omrežja

Sedanja ljubica (še vedno) poročenega predsednika vlade Roberta Goloba, Tina Gaber ni kar tako. Že kot misica je polnila strani v revijah, na spletnih straneh se je o njej in njenem zasebnem življenju pisalo na dolgo in široko.

No pisanje medijev o Tini Gaber ni povšeči Robertu Golobu, saj to meče slabo luč, tudi na njega, a zgodovini ne moreš kar tako ubežati. Če bi bil danes Robert Golob še vedno “navaden” predsednik uprave Gen-i, verjetno nebi bil s Tino. Ta se je že v preteklosti rada spogledovala s politiki.  Malo po tem, ko je postala miss Hawaiin Tropic, leta 2007, je vsem takratnim trem predsedniškim kandidatom, PeterletuDanilu Türku in Mitji Gaspariju, poslala pismo, da bi jo zanimala politika in da bi rada sodelovala pri delu volilnega štaba. Pozitivno ji je odgovoril samo Peterle in potem se je – takrat 19-letna ambiciozna misica – seveda pojavila v njegovem štabu. Kjer posebnega dela sicer ni imela, je pa, kot žargonsko pravimo, bila vsaj zraven. Kasneje je Gabrova oboževala tudi predsednika Pahorja in hvalila njegov “slog in ritko”. Piše Bojan Požar.

Sicer pa bi za Tino Gaber lahko dejali, da je tam, kjer so privlačni moški z veliko denarja. Pred leti je recimo za revijo Suzy razkrila, kakšni moški jo privlačijo in zanimajo. Na vprašanje  novinarke, kaj jo pritegne pri nasprotnem spolu, je odgovorila takole: “Oh, ta moška vsemogočnost in božanskost. Da obvlada skoraj vse, česar se loti, in je moj mucek in gladiator hkrati. Me vsak dan spravi v smeh, mi ljubko nagaja, me res ogromno nauči, premaga v športu, me spomni, zakaj sem zanj najboljša, in mi pusti, da sem, kakršna sem.” Pišejo Slovenske novice.

No kaj od tega je sedanji predsednik vlade težko rečemo. Upajmo pa, da dela z njo lepše, kot z lastnim narodom?

Povezane objave

Poleg stranke SDS, tudi Rupar s predlogom za referendum!

Poglejte kako mariborski nestrpnež žali udeležence napovedanega četrtkovega shoda

Saj ni res, pa je! NSi v četrtek namesto na shod, raje predavat v Cankarjev dom?

4 komentarji

Ivan Podpecan 28. 05. 2023 - 4:47
Ni mucek, je v drugi puberteti zateleban dudek.
mona lisa 28. 05. 2023 - 4:56
Sponzoruša.
AOMORI 28. 05. 2023 - 7:34
Nekaterim so všeč konjske glave.
Dizzy Spellbound 28. 05. 2023 - 12:22
Super inteligentna in prefrigana ženska, ki zna izkoristiti ženske sex točke in uporabit sekundarno žensko orodje "vglavne možgane" in tudi "mednožne možgane" ....
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več