To je levičarska (okajena) protestnica, ki je pri Ruparju hotela izzvati incident

Levičarska protestnica, slika Vladimir Vodušek

Sedmi vseslovenski shod upokojencev, ki ga pripravlja društvo 1. oktober je potekal mirno in dostojanstveno, kot se za shod spodobi. Ga je pa  zmotilo vreščanje precej okajene ženske, ki je bila na shod najverjetneje poslana s strani levih aktivistov.

 

Protestniki, na 7. shodu upokojencev niso nasedali provokacijam, četudi jim je Jankovič zaprl del Trga republike. Tako, kot vedno je protest minil mirno in dostojanstveno. Je pa mirni shod zmotila precej okajena ženska. Uspelo je je priti tik po oder. Snemalec našega portala, ki se je nahajal v njeni bližini, ve povedati, da je gospa že na daleč zaudarjala po alkoholu.

 

Ruparja je začela zmerjati, da je “kiriminalc pofu…”. Čeprav so jo protestniki najprej hoteli odnesti iz prizorišča in jo poskušali odtrgati od odra, jo je Rupar takole opravičil: “Gospa se ga je malo preveč napila, lej, mir. Nočemo provokacij in ne nasedajmo na nore ljudi. Ne nasedajmo na neprištevne, ne nasedajmo na provokacije. Ponosen sem na vas, nismo nasedli provokacijam Jankovića, ne bomo popustili pred herojem te vlade in Goloba . Danes so pričakovali , da vdremo na tribune, hvala vam ker ste ostali dostojanstveni in ker ste ostali Slovenci. Vsaka provokacija, če bi nanjo nasedli bi pomenila gonjo zoper nas, po vseh medijih, ki nas ignorirajo…”

 

Ženska se je kasneje spet približala k odru, a so jo jo varnostniki odstranili in na koncu predali policiji, kjer so jo popisali in naložili globo. Je pa seveda možno, da je žensko nekdo poslal, zato, da naredi provokacijo. 

 

POSNETEK PROVOKACIJE:

 

Kaj vse bodo zmožni narediti levi aktivisti na naslednjem shodu?

(posnetek Top news)

Povezane objave

Zala Klopčič razkriva kakšno levičarsko propagando vsiljujejo učencem na Gimnaziji Šentvid (2.del)

Ekskluzivno! Tako si na gimnaziji Šentvid, politične glasove kupuje EU poslanec (1. del)

Kako naj bi RTV za svoje pokvarjene metode uporabil mlado mariborsko novinarko?

3 komentarji

Dromla 11. 09. 2023 - 8:03
Pijandura se ga ožira sama, ropota pa v jezi, v družbi. :)
Pepe Vasjebe 11. 09. 2023 - 15:37
"Snemalec našega portala, ki se je nahajal v njeni bližini, ve povedati, da je gospa že na daleč zaudarjala po alkoholu." Če je tole zmene gospa, a mi veste povedati kako naj potem imenujem svojo ženo, svojo mamo, svojo zdravnico, ... Naziv gospa bi bil zmerljivka. Ali pa bi bilo bolj prav zgornji stavek predrugačiti npr v: "Snemalec našega portala, ki se je nahajal v njeni bližini, ve povedati, da je baba že na daleč zaudarjala po alkoholu."
Exlevak 12. 09. 2023 - 13:28
Žirafa iz ministerstva za pravosodje ,ji bo odpisala kazen,kot protiustavno....
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več