To je o umorjeni materi štirih otrok povedala njena prijateljica. Zbiranje denarja za 4 sirote!

Umorjena Sabina s staršema

33-letna Sabina, je bila oseba s čistim srcem, prijazna, nasmejana, vedno pripravljena pomagati, čeprav si velikokrat pomoč potrebovala sama,” je na družabnem omrežju Facebook zapisala njena botra.

V občini Kidričevo se je zgodila grozljiva tragedija. Kriminalisti mariborske policijske uprave so razkrili podrobnosti v primeru umora 33-letne Sabine A. iz Markovcev, osumljena pa sta sta njen 37-letni mož Tomaž A. in 33-letna ženska iz okolice Lenarta, ki naj bi bila vpletena v umor.

„Bila si oseba s čistim srcem, prijazna, nasmejana, vedno pripravljena pomagati, čeprav si velikokrat pomoč potrebovala sama. Poznam te od prvega dne, ko si se rodila. Ko si bil v tvoji bližini, si čutil toploto, ki je žarela iz tebe. Odlična gospodinja, zlata mamica, ki se je kot levinja borila, da tvojim štirim malčkom ni nič manjkalo, bila si predana žena. In sedaj! Prav tisti, ki si mu podarila svojo ljubezen ti je na zahrbten način vzel življenje! Zakaj, ne vemo, saj si o njem vedno govorila v presežkih! Zakaj je štirim otrokom vzel mamo, zakaj je uničil vajin sijoči dom in vsaj na videz, idealno družino?  je na družbenem omrežju Facebook zapisala njena botra.

Sedaj si sijoč angel na nebu. Vem, da bos se dalje čuvala tvoje štiri male angelčke. Danes bi moral tvoj sin pihati svečke na torti. Verjetno se bo spraševal, kje je mami, zakaj ni z njim kot vedno za rojstni dan, tako kot se je pred enim tednom spraševala hčerka. Tvoja mami bo ob njih, kot vedno, ko si potrebovala varstvo.

Ponosna sem, da sem bila lahko tvoja botra, da sem te poznala. Upam, da bos našla mir in spokoj tam med zvezdami. Mirno počivaj angel moj, krivci za tvojo nasilno smrt pa naj dobijo pravično kazen, ja zapisala njena botra M.V. na družbenem omrežju Facebook.

Pogreb nasilno umorjene Sabine bo v ponedeljek 15. aprila ob 16. uri na pokopališču v Vidmu pri Ptuju.

V frizerskem salonu Ela zbirajo denarna sredstva za pomoč Sabininim štirim otrokom. “Denar zbiram samo fizično v salonu 14 dni do mojega odhoda na dopust! V mojem delovnem času, vsi ki želite nakazat se bo zbiralo preko Rdečega kriza in občine na TRR.. Hvala za razumevanje!!!” so zapisali v salonu Ela. 

Povezane objave

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!

Ministrstvo za zdravje ustavilo prenovo UKC Ljubljana, še več, podrli bodo, kar so zgradili?

SDS zahteva parlamentarno komisijo v zvezi z nezakonitimi odvzemi otrok v porodnišnicah v času komunizma