8.marec joče od sreče, med tem pa prejme še donacijo 32.906,24 evrov?

Nika Kovač, slika, družbeno omrežje X

Kakšno neverjetno veselje se dogaja pri inštitutu 8 marec, ker vsi jočejo od sreče. Pa ne zato, ker bi njihova šefica Nikica shujšala, ampak, kot so zapisali, ker je Evropska komisija potrdila njihov predlog za zbiranje podpisov za varen in dostopen splav v Evropi. 

Mogoče so jokajoče od sreče, ujele še zadnji vlak Evrope, ki bo naslednjih volitvah morebiti ne bo več levičarska postojanka, za neumne levičarske ideje, ampak napredna Evropa z zdravim razumom in pametjo. A vendar so “Nikice” sporočile da jočejo sreče.

Sicer pa so v 8. marcu verjetno imeli razlog za jok od sreče tudi takrat, ko jim je neka mala občina na Gorenjskem, Žirovnica nakazala 108 evrov, kot namen plačila pa navedla kar “Donacija sejnine – pomoč poplave!” Je šel ta denar za tiste rožice, ki so jih pri 8. marcu sadili v Črni na Koroškem, med tem, ko so drugi čistili blato?

A kot razkriva Bojan Požar so dekleta jokale od sreče, bolj zaradi večje donacije v višini kar 32.906,24 evra izpred meseca dni, za bog si ga vedi kaj. No sedaj imajo punce res razlog, da se razjočejo?

32 tisoč razlogov da so (za)jokale od sreče?

 

 

 

 

 

 

Povezane objave

Tak luksuz pa si je privoščila predsednica države za počitnice.

Narod strada, država v razsulu, predsednik vlade pa z ljubico na “morčku”?

Kako se sprostiti na različne načine

5 komentarjev

Bojan Tomc 11. 04. 2024 - 3:25
E, Nika, Nika, če je splav razlog za tvoje jokanje od sreče, je tvojim staršem razlog za jok iz obupa, ker je le-ta pred tremi desetletji spodletel...
Zlatko Trebovšek 11. 04. 2024 - 11:42
Katastrofa in norčevanje,ta dva izraza sta primerna za tompočetje.
Milanče 12. 04. 2024 - 0:59
Kakšen neki splav.Pa kje imajo pmet?Kdo pa dela splav??Neodgovorne in pijane ženske,brez pameti,ki ne premorejo niti malo pametnga in odgovornega obnašanja.Pri vseh zaščitnih sredstev in še poznejših preprečitvah nosečnosti,koze podpirajo vso neumnost in brezglavost totalno neodgovornih žensk.Al podpirajo jahanje povsod,z vsakim in ob vsaki priložnosti???Pa še tukaj se da preprečiti nosečnost.Z kanček pameti....
Gren 12. 04. 2024 - 2:25
Nika tebe nihče noče pofukat tako da to pri tebi ni potrebno kot pri jebo pas mater tisti makarovićki sploh ne veste kaj je ljubezen in vse ostalo kar spada zraven sicer pa imaš ti splavljeno pamet in maš ravno toliko več možganov kot kokoš da ne serješ po dvorišču ampak po osmem Marcu .
Ostri Franc 12. 04. 2024 - 3:01
Evropo je treba rešiti pred levičarji, zato narod glejte, kaj boste volili.
Dodaj komentar