To se je dogajalo v zakulisju na 24ur. Pirc-Musarjevi popustili živci? #video

Nataša Pirc Musar, slika tweeter

Soočenje treh kandidatov za predsednika Slovenije, ki bi utegnili to tudi zares postati, vsaj po anketah sodeč, je bilo v oddaji 24ur na POP TV.

Pred kamero veliko strpnosti in razumevanja. Pa tudi veliko zavajanj in nepremišljenih odgovorov. V zakulisju pa se je dogajalo veliko stvari, ki so bile očem prikrite in za katere bi nekateri raje videli, da skrito tudi ostane.

Najprej se je iz zakulisje oddaje pretihotapil zanimiv, če ne kar prikupen posnetek predsedniškega kandidata Anžeta Logarja, kako čisti mizo v oddaji 24ur.

Posnetek, ki je nastal med odmorom za reklamna sporočila, pa ni bil niti najmanj prikupen. Očitno so živci popustili Nataši Pirc Musar, ki je predsedniškemu kandidatu  Milanu Brglezu očitala, da naj javno razkrije svojo plačo, pa še od žene. Naj to objavi tudi na svoji spletni strani. “Potem se pa dajte v usta in jezik,” je razburjeno dejala Nataša Pirc Musar, Milanu Brglezu. 

Očitno Natašo Pirc Musar že načenjajo živci? Konkurenca na levi je prehuda?

Povezane objave

Kampanjo Nataše Pirc Musar, plačala kar njena (bogata) družina

Ekskluzivno! Skupina državljanov zahteva pripor zoper Natašo Pirc Musar.

Nagravžno! Nataša Pirc Musar za svojo promocijo izrabila kar Čeferina

1 komentar

MOPSEN 11. 10. 2022 - 1:26
LEVA GOLAZE SE KAR TIKA MED SEBOJ,TOLIKO SO PREPLETENI MED SEBOJ ZARADI OBLASTI, POLOŽAJEV ,DENARJA ,USLUG,POZNANSTEV..KLIENTELIZMA... TE RDEČE POKVARJENO SMRDLJIVE DRHALI,SE JE TREBA POD NUJNO ZNEBIT.
Dodaj komentar