Tu je dokaz, da hoče Golobova vlada k nam, naseliti še več migrantov!

slika: Svet24

Vlada se ne ozira na probleme ali problem nezakonitih migracij pri nas, čeprav so se te migracije povečale za več, kot polovico, v primerjavi z lanskoletnimi migracijami.

Med tem, ko se v več občinah na meji s hrvaško organiziralo v vaške straže, zaradi ilegalnih migrantov, ki prodirajo v Slovenijo, pa vlada, kot kaže dokument v Sloveniji vabi vse več migrantov. Zadnji sklep koalicije se namreč glasi da odbor za notranje zadeve in lokalno samoupravo predlaga vladi da intenzivneje, k zagotovitvi dodatnih nastanitev za namestitev migrantov.

Kaj torej lahko še pričakujemo od te vlade? nas mora res skrbeti za našo varnost, za varnost naših otrok?

Povezane objave

Ekskluzivno! Tako si na gimnaziji Šentvid, politične glasove kupuje EU poslanec (1. del)

Kako naj bi RTV za svoje pokvarjene metode uporabil mlado mariborsko novinarko?

Švarc Pipanova pred odhodom ponovno namočila vse vpletene. Sebe pa ne!

1 komentar

Pepe Vasjebe 27. 09. 2023 - 6:50
Ja pa vi se čudite! Zakaj že? Saj so to jasno in glasno napovedali v predvolilnih govorih, nagovorih in odgovorih Kovačevi Kobili! Golobove vlade z neno anti-semitsko, pardon anti-slovensko brutalno naravnanostjo ne bomo spremenili. Vprašajmo pa se, ali lahko pomagamo odpreti oči tistim 400 tisoč zavedenimi in preko RTV SLO zmanipuliranimi volivci trenutne vlade!
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več