Po prvi politični rošadi na RTV, so tu nova imena voditeljev in urednikov.

Polona Fijavž, slika omrežje X

Na TVS v informativnem programu prvega programa v zadnjih dneh več sprememb. Z odstopom Rebernikove so se končali tudi mandati področnih urednikov v uredništvu informativnega programa.

Sovražni politično-levi prevzem informativnega programa TV Slovenija, ja v prvem delu končan. Novinarji, ki niso del levičarskega pogroma so dobili nove vloge, vsi tisti, ki niso iz istega levega korita, pa so odstavljeni. 

TV Dnevnik bo  poleg Saše KrajncaJasmine Jamnik in Katarine Veselič Golob spet vodila Elen Batista Štader. Valentina Plaskan, ki je včeraj zaradi stresa pristala v bolnici in Nejc Krevs pa ne več.

Odmeve bodo še naprej Igor E. BergantRosvita Pesek in Tanja Starič, (RTVS). Luke Svetine ne bo več med njimi. 

Televizije Slovenija (TVS) Jadranke Rebernik 19. septembra je v. d. odgovorne urednice postala Polona Fijavž. Tista, ki je že v prvih dneh naredila pravi masaker odstopov na TV Slovenija.

Kaj še sledi? katere oddaje poleg Arene, bodo še ukinili? Spremljajte naš portal!

Povezane objave

To so laži Marka Milosavljevića, ki jih je natvezil za Voice of America

Predsednik vlade Robert Golob je grozil sindikatu Fides?

Predsednica države spet dela tisto, kar ni njeno delo. Tokrat se vtika v stavko zdravnikov?

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več