Tu je nekaj utrinkov po doseženem Guinnessovem rekordu na Nova24TV!

Ekipa Nova24TV ob podiranju Guinnessovega rekorda

Boris Tomašič je nosilec svetovnega rekorda za najdaljšo pogovorno oddajo v zgodovini. Rekord je bil dosežen včeraj, v sredo, 27. 9. 2023 ob 18. uri in 18 minut. 

V najdaljši oddaji je sodelovalo 70 gostov. “Mislim, da ste naredili eno ogromno stvar. Nekaj, kar se je zapisalo za zmeraj in ne samo v Sloveniji. Mislim, da smo in bomo ponesli ime Slovenije v svet. Dokazali smo, da za nas ni ovir,” je povedal ob zmagovitem nagovoru Boris Tomašič.

Ob 19.25  je studiu je stopila uradna predstavnica/razsodnica Gusinessove knjige rekordov, ki je Borisu podelila plaketo, kar tudi uradno potrjuje njegov uspeh. “Da bi podrl ta rekord, si morali voditi oddajo minimalno 72 ur in 18 minut. Nova24TV in Boris, čestitke, si nov nosilec rekorda Guinessove knjige rekordov. Čestitke, ti si uradno neverjeten,” je povedala.

Spoštovane gledalke, spoštovani gledalci, dragi davkoplačevalci, dosegli smo svetovni Guinnessov rekord. S tem trenutkom sem nehal voditi najdaljšo televizijsko pogovorno oddajo in vse, kar še lahko rečem, je, hvala vsem, ki ste pomagali, posebna hvala pa najboljši ekipi na svetu,” je dejal Boris Tomešič.

Tu je nekaj utrinkov iz praznovanja Guinnessovega rekorda:

Povezane objave

Jenull poskrbel za razburjenje! Jelinčič: “Kaj pajac Jenull pravzaprav predstavlja na Tarči?”

1. marec – Dan Civilne Zaščite

Golobovo neokusno nastavljanje za všečke?

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več