Tu so zadnja navodila pred jutrišnjim shodom upokojencev

Množica na shodu upokojencev, 1. februarja

[vc_row][vc_column][vc_column_text]V petek, 1. decembra, se bo v Ljubljani odvil zadnji letošnji vseslovenski shod upokojencev in ostalih nezadovoljnjih državljanov Slovenije. Tu so še zadnja navodila pred shodom

Pridite z zastavami, transparenti, z jezo in ponosom hkrati, pridite, da jim sporočimo njihov konec in našo moč. Prinesite bobne, raglje, piščali, tudi kaj toplega za popit, prinesite pesem slovensko, da zapojemo “po naše” Ljubljani, da vsaj enkrat sliši kaj drugega, kot balkanske melodije, pridite, ker set poteptani in ker le skupaj lahko dosegažemo in dosegamo , da smo vsaj slišani,” pravijo v društvu 1. oktober.

Jutri bo program nekoliko spremenjen! Nič več ne bomo MOLILI!! To sedaj prepuščamo drugim skupinam, bomo se pa spomnil na vse, ki ne morejo priti na protest! Po shodu si vzemite čas in si oglejte decembersko okrasitev in če vidite Jankovića ga vprašajte, če je bil za zgrešeno postavitev tenis igrišča in ograje okoli kdo poklican na odgovornost!

Tudi tokrat bodo upokojenci naredili mimohod mimo vlade Republike Slovenije po Šubičevi cesti in pozvali predsednika vlade k odstopu. Vrnili se bomo po Prešernovi in Slovenski cesti spet na Trg republike. Za tem pa se bo tam začel kulturni program. Glavna govornica pa bo Tina Bergant. Pevki na prireditvi pa bosta Joži Kališnik in Suzana Mally.

Napovedano je hladno vreme, mogoče tudi deževno, zato se toplo oblecite in s seboj imejte tudi dežnike.

 Lepo bo, slovesno in ponosno, lepo bo, ker bomo zbrani ljudje, ki upamo, vemo, da bomo uspeli. Tam bomo ljudje, ki imamo Slovenijo v srcu, od nje pa želimo , da nam je dobra mati.

Poseben avtobus bo odpeljal tudi iz Maribora. Ob 12.30 uri izpred Planeta Tuš. Za informacije glede prevoza pa pokličite na 070 772 260.

[/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

Povezane objave

Znano je od kod prihaja nov slovenski milijonar!

Saj ni res pa je. Vlada bi sebi, kar za 40 odstotkov povišala plače?

Tako je Franc Kangler, na soočenju, zaprl usta Maši Kociper

1 komentar

GottTag QuelleAmeise 30. 11. 2023 - 10:50
Bodimo hrabri, pojdimo v parlament in izženimo kriminalno, mafijsko komunistično tolpo iz parlamenta. Trenutna komunajzarska vlada razume le silo, če menite, da bomo s protesti in govori kaj dosegli se motite. Potrebno se je upreti enako kot leta 91, ko smo pregnali zločinsko JLA, pregnati nacistično vlado, in osvoboditi Slovenijo izpod bogataške diktature, tokrat temeljito. GOSPOD JE MOJ PASTIR, NIČ MI NE MANJKA. Mojo dušo poživlja, vodi me po pravih stezah zaradi svojega imena. Tudi če bi hodil po globeli smrtne sence, se ne bojim hudega, ker si ti z menoj, tvoja palica in tvoja opora, ti me tolažita. SMRT KUČANIZMU, GOLOBIZMU, KRIMINALU, MAFIJI, KOMUNIZMU. Kdor se loti meča, ga meč tudi pogubi.
Dodaj komentar