Tudi Marijana Pojbiča je na domačem naslovu čakalo pismo s sovražno vsebino

Marijan Pojbič

Poslancem Slovenske demokratske stranke so bila na domače naslove poslana pisma s sovražno vsebino. Tako pismo je prejel tudi Marijan Pojbič.

Pisma s sovražno vsebino, ki so bila poslana poslancem Slovenske demokratske stranke dobivajo nove razsežnosti. Po Mojci Škrinjar, Leonu Merjascu, Matjažu Tanku, je identično pismo na domač naslov prejel tudi poslanec iz Šentilja Marijan Pojbič. 

Na družbenem omrežju je zapisal: “Ko se vrneš domov in v poštnem predalu najdeš pisemsko pošiljko z vsebino, ki je na sliki, postaneš zelo jezen in tudi žalosten. Če se boriš za poštenje, pravičnost in vladavino prava ti začnejo groziti na tako pritlehen način. Vsem, ki vam moje zavzemanje za ideale, ki jih zagovarjam niso všeč, zelo jasno in odgovorno povem, da bom na tej poti vztrajal. Mirno in prijetno noč vam želim!”

Na portalu e-maribor.si bomo jutri objavili tudi daljši intervju z Marjanom Pojbičem, ki je nastal za revijo Demokracija.

Povezane objave

Tu so odgovori o kadrovskih čistkah, pritiskih in grožnjah Golobovih.

Privat golobovanje! Na službeno pot v Bruselj Golob vzel svoje otroke!

Jekleni konjički so se na Ptuju postavili na vpogled

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Več