Tvit, ki je zrel za kazensko ovadbo. Stoji za tam Marcel Štefančič?

Na levi politični sceni očitno še vedno plešejo in v svoji nadutosti s svojimi žaljivimi izjavami na družbenih omrežjih dokazujejo, kakšna je njihova leva kultura.

Sovraštvo, je tista beseda, ki še vedno veje iz nadutosti predvsem tistih, ki ob Golobovi zmagi na volitvah še vedno plešejo. Tako je pred nedavnim vzklilo zavedanje, da bolj, kot plešeš bolj postajajo tvoji odzivi na družbenih omrežjih vulgarni, sovražni in nesramni. Tak primer, je primer Alema Maksutija, ki je zadnje časa slovensko tviter sceno razburjal s svojimi vulgarnimi izpadi.

Se pa na levi politični sceni najdejo tudi taki, ki se zaradi svoje sovražnosti raje skrivajo za psevdonimi. Eden takih je “Cjelski pob”, ki na svoj žaljiv način izraža nestrpnost in objestnost in stranki SDS pravi kar sekta. Očitno je bil “Cjelski pob” odličen učenec kumrovške šole. In ve, kakšno je komunistično obnašanje do drugače mislečih.

Drugi primer nekulturne in vulgarne uporabe družbenih omrežij pa je “filmoljub” za katerim naj bi, tako pravijo tisti ki ga poznajo, stal kar sam levičarski aktivist Marcel Štefančič, ki naj bi tako pozival k smrti. Tako na sliki lahko vidimo, nekdanjega predsednika vlade Janeza Janšo, Uroša Urbanijo, sedanjega direktorja TV Slovenija, Aleša Hojsa, nekdanjega notranjega ministra in ministra za kulturo v Janševi vladi Vaska Simonitija. Nad njimi pa napis smrt Janšizmu.

Ali za tvitom res stoji Marcel Štefančič, bo po vsej verjetnosti odkrila policija, saj naj bi bila tvita s konkretnim pozivom k smrti določenih ljudi, že predana policiji.

O takih grožnjah seveda ne bodo pisali levi mediji, takih novic ne boste slišali v osrednjih informativnih oddajah. Grožnje s smrtjo določenim ljudem so postale del vsakdana levičarske elite, ki misli, da ima oblast nad vsem in nad vsakomur. Kot bi bili leta 1945. In dokler  bo ta elita še naprej plesala in se napajala iz istega korita ter kratila svobodo drugače mislečim se bo v Sloveniji potrebno boriti za vsak hudoben stavek, za vsako žaljivo besedo, vsak poziv k smrti, tudi če je njih, kot bi rekel Štefančič: “Jebeno več!”  

Povezane objave

Nekdanji sekretar stranke SMC: “Brglez bi zatajil še svojo mamo za kariero”

Jože Možina povedal jasno in odločno zakaj danes NE stavka!

Bojan Požar: “Stavka na RTV je politični performans na naše stroške”

2 komentarja

mona lisa 5. 08. 2022 - 0:29
Levičarsko sovraštvo. Ti izrojenci I nas klali kt njihovi predniki. Zbudimo se.
Katarina 8. 08. 2022 - 6:55
Tako se izražajo samo nekulturni primitivci, pa četudi imajo fakultetno izobrazbo. Sedaj ko imajo oblast, je planil na dan ves primitivizem, ki ga premorejo, saj preudarnih in pametnih idej itak nimajo, še manj pa so sposobni takih dejanj. Pustimo jim veselje, naj se izživljajo in sproščajo svoje frustracije, saj se dobro razgaljajo in kažejo svojo pravo podobo. Tisti, ki znajo razmišljati s svojo glavo jim ne bodo nasedli, tisti, ki pa tega ne zmorejo, pa jim itak ni pomoči. Slovenija je lepa in tudi polna prijaznih ljudi, žal.pa jo zastruplja kar nekaj gnilih posameznikov, ki bi radi okužili tudi vse ostale. Pa ne bo šlo!
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Več