Twitter blokada novinarjev Nova24TV! Dobro usklajena akcija levičarjev?

Saj ni res pa je. Kaj se resnično dogaja z družbenimi omrežji in ali so res vsa pod vplivom levičarjev?

Twitter blokiral računa novinarjev Nova24TV

Neverjetno in res zaskrbljajoče. Twitter profil je ukinil profila novinarjev Nova24TV. A kaj se je v bistvu zgodilo. Šlo je za dobro usklajeno akcijo levičarskih prepotentnežev. “Za vse, ki sprašujete, kako je Twitter obrazložil suspenz Perša in Ranta. SPAM. Gre za zelo dobro usklajeno akcijo, več ljudi je hkrati prijavilo oba zaradi “spama” in Twitter ju je avtomatsko suspendiral (butast sistem). Sta se pritožila in računata, da bosta v kratkem nazaj,” je razložil nastalo zadrego novinar Nova24TV Luka Svetina.

ODZVAL SE JE TUDI PREDSEDNIK VLADE:

PM

Povezane objave

Jezni uporabniki omrežja X, nad Ljudmilo Novak. “Nobena spoved vam več ne pomaga!”

Divjak Mirnikova vstala iz pepela. Zapisala levičarsko mnenje in doživela pogrom. #ODZIVI

To, kar je bilo na omrežju X za levičarje skoraj hobi, ne bo več možno narediti.

1 komentar

Viktor Hribar 28. 04. 2021 - 7:51
Družbena omrežja ala FB, Twitter, ... bi bilo potrebno z ustanovno listino ZN prepovedati. To bi bil prvi korak k svobodi govora! Tole zgornjo izjavo morate brati kot parodijo na zahtevano svobodo govora in omejevanje sovražnega govora, kot to razumejo in v praksi izvajajo levičarji!
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več