Urednik Nova24TV brez sodne obravnave, pogojno obsojen zaradi članka o Faili Pašić

Robert Golob in Faila Pašić

Da z našim sodstvo nekaj ne štima, je že dolgo znano. A pod vodstvom ministrice Švarc Pipan, je z našim sodiščem vse huje in huje. Obsoja pa se samo tiste, ki so proti trenutni Golobovi vladi?

Zanimiv je primer našega sodstva, kjer je bil človek, ki je javno grozil nekdanjemu predsedniku vlade Janezu Janši, oproščen na sodišču zaradi neprištevnosti. Se pa še vedno normalno sprehaja po svetu. Najbolj bizarna pa je kazen, ki je doletela odgovornega urednika portala Nova24TV Marka Puša.

Na hitro je sodnica okrajnega sodišča v Ljubljani Nina Kodra Balantič pogojno v zapor poslala odgovornega urednika portala Nova24TV Marka Puša, ker je v članku z naslovom “Golobova Faila dobro molze državo: Ima socialno stanovanje, prevaža se v dragem audiju Q5!”, javnosti razkril ime, priimek in naslov bivanja politične leve aktivistke Faile Pašić

A kot piše portal Spletni časopis tokrat ne bo tako preprosto. Odgovorni urednik spletnega portala Nove24TV Marko Puš se ne strinja z odločitvijo sodnice Nine Kodra Balantič, da ga po hitrem postopku pogojno pošlje v zapor za objavo podatkov, ki so v javnem interesu. Zaradi pritožbe, ki jo je napovedal, bo sodnica morala sklicati javno obravnavo. Da so ime, priimek in naslov Faile Pašić osebni podatki, katerih objava v članku ni v javnem interesu in je kazniva, je škandalozna sodna odločitev. V tem primeruu gre za znano politično aktivistko za pravice islamskih žena, da nosijo tradicionalne oprave, Faila Pašić pa je bila tudi kandidatka na evropskih volitvah leta 2014 na listi Jelka Kacina, in so bili po njeni odločitvi njeno ime, priimek in naslov bivanja že objavljeni.

Tako, kot so nekateri volivci Goloba že spregledali in nehali plesati, bo mogoče po naslednjem sojenju spregledala tudi Faila Pašić.

Povezane objave

Tu so nova dejstva o spornem nakupu računalnikov ministrice za digitalno preobrazbo.

Grozljivka sredi Ljubljane. Neznanci skušali ugrabiti dve dekleti!

Poglejte si ta idiotizem nekdanje Golobove poslanke!

8 komentarjev

marker 17. 11. 2023 - 7:28
Kaj je ta oseba naredila koristnega za našo državo? Lepo živi na naš račun.
Loko Poko 17. 11. 2023 - 8:12
Je ze napisal kaj nespametnega. Pravilno da je na pogojnem. Svoj prag naj pometa, ne tujega. Se vidi, da je od nove tv.
Ostri Franc 19. 11. 2023 - 8:11
Pa kdo si ti, človek, ki sovraži Slovence, kakšne vse grožnje smo dobivali z vaše strani tudi tvoji so nas napadli 91 leta. Živel Janša!!!!
Loko Poko 19. 11. 2023 - 9:39
Kaksne groznje kar napisem to za mene niso groznje nic ne grozim samo povem kaksni so desnuhi to pa za mene niso groznje. Sem pa cisto krven slovenec brez kaksne mesance in ne sovrazim slovence samo tisti so mi zoprni ko so se spreobrnili.
mona lisa 17. 11. 2023 - 14:48
Ne bom napisala kaj si mislim o tem in o tej muslički.
piko8 18. 11. 2023 - 8:38
Leteča podgana robert golob je KATASTROFA za Slovenijo in zelo nevaren za Slovenski narod 🦇🦇🦇🦇🫎🫎🫎🫎🫎👹👹👹👹🫏🫏🫏🫏🫏
Exlevak 18. 11. 2023 - 9:14
Seveda Gholoba boli k...c za Pašičko ,se je pa pred volitvami slikaril z njo v upanju,da dobi kakšen dodaten muslimaski glas....
Ostri Franc 19. 11. 2023 - 8:08
A NI FAJN JEBAT LASTI NAROD KI SE GA NE BOJIŠ IN LESTI V RIT VSEM TISTIM, KI NISO SLOVENCI KI SE JIH BOJIJO.NAROD HLAPCEV!!!!
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več