Urška Klakočar Zupančič, kot bi bila “zadeta”, mahala tudi na državni proslavi?

zajem slike

Predsednica državnega zbora, očitno še vedno nima v glavi “pošlihtano” kaj lahko počenja v javnosti in kaj ne?  Še vedno se obnaša, kot bi bila najmanj miss sveta?

Pred dnevom samostojnosti in enotnosti, 26. decembra, je v Ljubljani potekala državna proslava. Državne proslave so se med drugim udeležili predsednica republike Nataša Pirc Musar, predsednik ustavnega sodišča Matej Accetto, predsednik vrhovnega sodišča Damijan Florjančič, predstavniki vlade, poslanke in poslanci ter predstavniki družbenega, političnega in verskega življenja. Seveda se je proslave udeležila tudi predsednica državnega zbora Urška Klakočar Zupančič, ki je, kot bi bila “zadeta” spet krila z rokami, kot bi bila najmanj miss sveta.

Kakšnega menja pa sta bralci našega portala. Se vem zdi normalno, da predsednica državnega zbora Urška Klakočar Zupančič vedno krili z rokami na vsaki proslavi in pozdravlja?

vir: RTV/twitter


Povezane objave

Vlada za migrante kupuje 400 vzmetnic. To je na noge spravilo jezne prebivalce Središča ob Dravi

Tako so levičarski podporniki teroristov Hamasa napadli Ruparjevo novinarsko konferenco

Če to ni najbolj bizaren nepremičninski oglas za hišo sredi Ljubljane.

3 komentarji

mona lisa 25. 12. 2022 - 2:49
To da ni normalna se ve.
Pepe Vasjebe 26. 12. 2022 - 11:27
Liza, tole kar si zapisala je re, res pa je tudi, da tudi tudi tisti volivci, ki jih je jebeno več in so to sranje pripeljali v slovenski parlament niso normalni.
AOMORI 30. 12. 2022 - 11:09
Klakočerca ni bila zadeta, ona je prizadeta.
Dodaj komentar